Hoppa till innehåll
Matlagning

Making bread at a windmill and lunch

Matlagning

Making bread at a windmill and lunch

17 omdömen
Pausad till och med 14 juni. För att skydda hälsan inom vår community pausas Airbnb-upplevelser i många regioner på grund av COVID-19. Besök hjälpcentret för att ta del av de senaste uppdateringarna innan du bokar.
Varaktighet
6 timmar
Gruppstorlek
Upp till 8 personer
Kök
Portuguese
Värd på
Engelska, Portugisiska, Spanska
Matlagning

Making bread at a windmill and lunch

Matlagning

Making bread at a windmill and lunch

17 omdömen
Pausad till och med 14 juni. För att skydda hälsan inom vår community pausas Airbnb-upplevelser i många regioner på grund av COVID-19. Besök hjälpcentret för att ta del av de senaste uppdateringarna innan du bokar.
Varaktighet
6 timmar
Gruppstorlek
Upp till 8 personer
Kök
Portuguese
Värd på
Engelska, Portugisiska, Spanska

Vad du kommer att göra

Let's bake some Portuguese bread together! I will pick you up at our meeting point in downtown Lisbon and drive an hour away through the countryside to a hilltop in the Serra de Montejunto. A protected landscape with mountain views and vineyards, a real hidden gem that even most people from Lisbon don't know about. When we arrive, we enter the restored windmill and meet Miguel, the traditional millwright, and carpenter who recreated the original structure according to Portuguese tradition. We'll learn how the mill functions, and weather permitting, grind heirloom wheat, or corn. Miguel's nephew Carlos is our expert baker who will teach us how to turn this exceptional flour into bread, following old family recipes. We'll mix and knead the dough, and after the dough has risen, we'll form loaves, slash them and bake them in a wood-fired brick oven. We will serve lunch in a charming inn, with views out over the valley dotted with fields and vineyards. Here a local family shares their recipes for traditional Portuguese cuisine. The centerpiece of our meal is cozido, one of Portugal's national dishes. A unique deep-dish pie with a yeasted crust, filled with a variety of sausages, beef, pork, and vegetables, baked in the wood-burning oven. Finally, we bid farewell to our hosts Miguel and Carlos, and return to Lisbon, each with a loaf of home made bread as a souvenir.

Matlagning

Matlagning

på Airbnb-upplevelser
  • Passionerade kockar

    Lär dig traditionella recept och lyssna till personliga berättelser från lokala värdar.

  • Intima miljöer

    Dela en måltid i unika utrymmen, från privata gårdar till hemliga tak.

  • Granskat av Airbnb

    Varje upplevelse granskas med fokus på autentiska kulinariska traditioner.

Din värd

Läs mer om João

João

Besides i'm from Lisbon, i'm in love by the Portuguese West Region and its gastronomy, wine, beautifull scenery and rural traditions. From more than 12 years that i live in this region, i'm an environmental engineer, working in water treatment and renewable energies. In parallel of the engineering , in 2017 i opened a tourism company and definitly discovered my passion of sharing the traditions and knowledge about my country and this specific region. For years that i study the traditions, wines and gastronomy of the west region, i'm very passionate by food and wine and the "science" of pairing both. My patners are Miguel a traditional millwright carpenter and miller and his nephew Carlos, a young master baker very connected with the ancient traditions of the region.

Detta ingår

Mat
- The Portuguese cozido is one of the national dishes of Portugal. It is a unique deep-dish pie with a yeasted crust, filled…
Drycker
Beverages, deserts and Coffee or tea
Transport
Transportation in a very confortable 9 seat van with AC
Utrustning
Windmill availability just for us

Gästfoton

Gästomdömen

Navigation för sidor för omdömen

Var ni kommer att vara

- Lisbon (downtown pick-up location) - Curral do Burro, a charming inn built into the hillside steps away from the windmill, with views out over a valley dotted with fields and vineyards - Avis Windmill, restored historic windmill - Serra de Montejunto Protected Landscape

Tillgänglighet

Saker att tänka på

Kostpreferenser

Värden kan på begäran tillgodose de angivna kostbehoven. Du måste meddela värden innan upplevelsen om du vill ha ett boende.
Tree nut allergy
Tree nut allergy
Shellfish allergy
Shellfish allergy
Fish allergy
Fish allergy
Soy-free
Soy-free
Äggfri
Äggfri
Peanut allergy
Peanut allergy
Vegansk
Vegansk
Vegetarian
Vegetarian
Pescatarian
Pescatarian

Avbokningspolicy

Alla upplevelser kan avbokas och återbetalas helt och hållet inom 24 timmar från köpet, eller minst 7 dagar innan upplevelsen börjar.

Kommunikationspolicy

Kommunicera alltid via Airbnb. För att skydda din betalning bör du aldrig föra över pengar eller kommunicera utanför Airbnbs webbplats eller app.

Gästkrav

Upp till 8 gäster i alla åldrar kan delta. Det är upp till varje gäst att informera sig om vilka ingredienser som används och kommunicera eventuella allergier eller kostrestriktioner till värden. Gäster bör också tänka på att konsumtion av råa eller…

Alkohol

Denna upplevelse inkluderar alkohol. Endast gäster som uppnått laglig ålder kommer att serveras alkoholhaltiga drycker.

Vad man ska ha med sig

Good mood

Fler tips

The Portuguese cozido includes cabbage, carrots, turnips, potatoes, sausage, beef and pork. If you have specific dietary needs, please let me know so I can arrange an alternative menu to accommodate you.
João
Making bread at a windmill and lunch
17 omdömen
Från 892 kr/person
17 omdömen
Från 892 kr/person