Hur gör jag för att koppla från eller ansluta min e-postadress i arbetet till mitt Airbnb-konto?

Affärsresenärer kan använda sina ordinarie Airbnb-konton för att boka en affärsresa—allt du behöver göra är att länka din e-postadress i arbetet till ditt Airbnb-konto, så att vi kan bekräfta att du arbetar för ditt företag.

<div> Om du behöver byta det konto som din e-postadress i arbetet är kopplad till, eller om du inte längre vill att dina konton ska vara länkade, följer du stegen nedan för att ta bort (eller återskapa) din e-postadress i arbetet från din personliga Airbnb-konto:</div> <div></div>
  1. Gå till Redigera profil på airbnb.se
  2. Skrolla ner till Resor i arbetet
  3. Klicka på X för att ta bort länken mellan dina konton eller klicka på + Lägg till e-postadress i arbetet om du vill lägga till en ny e-postadress i arbetet

Observera, för reseadministratörer på företag: Om du står ensam som reseadministratör för ditt företagskonto rekommenderar vi att du lägger till en annan reseadministratör innan du tar bort länken mellan dina konton.