Uppdatera annonsstatus

Om du vill sluta ta emot nya bokningar och ta bort din annons från sökresultat har du alternativ. Välj ett sätt att hantera din annons som fungerar för dig.

• Avannonsera under en bestämd tidsperiod (upp till 6 månader).
  • Avannonsera tills vidare. Annonsera sedan på nytt när du är redo.
  • Avaktivera annonsen om du inte längre är värd för ditt boende (alla bekräftade bokningar måste vara genomförda).

Om du avannonserar kommer du fortfarande att vara värd för gäster som har bekräftade bokningar.

Avannonsering under en bestämd tidsperiod

Du kan avannonsera och dölja din annons från sökresultat under en bestämd tidsperiod.

1. Klicka på Annonser och välj den annons du vill redigera
  2. Klicka på Ditt boende i Annonsverktyget
  3. Klicka på Status
  4. Klicka på Avannonserad och sedan på Välj datum
  5. Välj start- och slutdatum och klicka på Spara

Avannonsering tills vidare

Du kan ta bort din annons från sökresultat på obestämd tid. Du kan alltid annonsera på nytt när du är redo.

1. Klicka på Annonser och välj den annons du vill redigera
  2. Klicka på Ditt boende i Annonsverktyget
  3. Klicka på Status
  4. Klicka på Avannonserad och sedan på Avannonsera så länge
  5. Välj anledningen till att du avannonserar och klicka på Avannonsera

Avaktivera din annons

1. Klicka på Annonser och välj den annons du vill redigera
  2. Klicka på Redigera inställningar i Annonsverktyget
  3. Klicka på Ta bort annons
  4. Välj anledningen till att du avannonserar och klicka på Nästa
  5. Klicka på Ja, ta bort

Tänk på att en avaktivering av din annons inte kommer att påverka omdömen från dina gäster eller omdömena du har lämnat om dem. De kommer fortfarande att visas på de offentliga profilerna.