Lägga till en standardutbetalningsmetod

Du kanske vill konfigurera fler än en utbetalningsmetod. Du kan ange en som standard, eller till och med dela utbetalningar mellan två olika utbetalningsmetoder.

Ange din standardutbetalningsmetod

Du hittar din nuvarande standardutbetalningsmetod markerad bredvid typ av utbetalningsmetod.

1. Gå till Konto > Betalningar och utbetalningar > Utbetalningar
  2. Bredvid den du vill göra till standard klickar du på Redigera > Gör till standard

Ta bort en utbetalningsmetod

För att få betalt kan du inte ta bort den utbetalningsmetod du angett som standard.

1. Gå till Konto > Betalningar och utbetalningar > Utbetalningar
  2. Bredvid den metod du vill ta bort (inte standardmetoden) klickar du på Redigera > Ta bort