Sammanslagning av flera konton

Av en eller annan anledning kanske du har mer än ett Airbnb-konto. Tyvärr finns det inget sätt att slå samman eller flytta information eller bokningar mellan dem.

Vårt råd? Välj det du vill använda framöver och avaktivera eller ta bort det andra. Alla eventuella kommande bokningar gjorda med detta konto kommer att avbokas, så se till att vänta tills de slutförts innan du tar bort det.