Avboka din bokning för en vistelse

Dina planer har ändrats och nu måste du avboka din bokning. Inga problem.

För att avboka en bokning:

1. Klicka på Resor och välj den bokning du vill avboka
  2. Under Bokningsinformation klickar du på Avboka bokning
  3. Välj ett skäl till att du avbokar
  4. Klicka på Avboka bokning

Kontrollera att du kommer få en återbetalning innan du avbokar

Du kan snabbt kontrollera om du får en återbetalning innan du avbokar.

Om du avbokar på grund av ett problem under din vistelse

Om du upplever ett problem under din vistelse kan du be din värd att lösa det, begära delvis återbetalning eller begära att avboka din bokning och få en fullständig återbetalning.

Innan du avbokar din vistelse bör du ta reda på vilka alternativ du har om det uppstår ett problem under din vistelse.