Missa e-postmeddelanden

Du vill inte gå miste om viktiga e-postmeddelanden från Airbnb. Din personliga information kanske inte är uppdaterad eller så är dina påminnelser inte korrekt inställda. Börja med att kontrollera om din e-postadress är korrekt.

Redigera din e-postadress

Så redigerar du e-postadressen på datorn

1. Klicka på Profil > Konto > Personuppgifter
  2. Gå till E-postadress och klicka på Redigera
  3. Gör dina ändringar och klicka på Spara

Kontrollera dina inställningar för påminnelser

Redigera påminnelseinställningar på datorn

1. Klicka på Profil > Konto > Påminnelser
  2. Gå till Erbjudanden och uppdateringar och Konto
  3. Redigera dina påminnelsealternativ

Sök igenom alla meddelanden i din inkorg

Ibland kan e-postmeddelanden vara svåra att hitta i din inkorg. Sök efter termer som "Airbnb", "bokning", "verifiering" eller andra ord relaterade till det du letar efter.

Kontrollera dina e-postfilter

Inställningar för spam och skräppost, och sorteringsregler, kan märka dina meddelanden på felaktigt sätt. För att undvika detta:

• Ta bort Airbnb-meddelanden från din lista med skräppost
  • Lägg till automated@airbnb.com, express@airbnb.com och response@airbnb.com i din personliga adressbok i ditt e-postkonto.

Kontrollera om det förekommer några problem hos din e-postleverantör

Beroende på din leverantör eller ditt nätverk kan e-post ta några timmar att levereras. Hör efter med din leverantör om ej levererade eller fördröjda e-postmeddelanden fortsätter att vara ett problem.