Vem kan ha ett Airbnb-konto

Personer som hotar eller utgör en säkerhetsrisk för andra har ingen plats i vår community.

Vad vi tillåter

• Alternativ verifiering: Vi förstår att inte alla community-medlemmar kan tillhandahålla selfies som matchar deras ID av olika anledningar. I dessa fall ber vi dig att kontakta oss så att vi kan hjälpa dig att genomföra en alternativ verifieringsmetod.

Vad vi inte tillåter

• Identitetsfel eller felaktig matchning: Konton ska korrekt representera kontoskaparen och tillhandahålla information, foton eller dokument som matchar den personens identitet.
    • Minderåriga användare: Personer under 18 år får inte skapa ett Airbnb-konto eller genomföra en bokning. Under en vistelse eller en upplevelse måste de vara i sällskap av en vuxen.
    • Vissa brott mot bakgrundskontrollen (endast USA): Bakgrundskontroller kan utföras på användare för att identifiera fällande domar. Vi kontrollerar för fällande domar för specifika brott som kan indikera en ökad säkerhetsrisk för vår community och använder den för att avgöra när en individ med vissa fällande domar kanske inte får använda vår plattform.

Anknytning till farliga organisationer: Personer som är knutna till extremistgrupper, hatgrupper och organiserade kriminella grupper får inte ha ett konto på Airbnb.

Vi finns här för att hjälpa

Om du bevittnar eller upplever ett beteende som strider mot våra policyer får du gärna kontakta oss.

Dessa riktlinjer omfattar inte alla tänkbara scenarier utan är utformade för att ge allmän vägledning om Airbnbs community-policyer.