Svara på eller bestrid ett omdöme

Ärliga omdömen hjälper värdar och gäster att växa och hitta rätt i framtiden. Men ibland kan du få ett du inte håller med om. Här är några alternativ om det händer.

Svara på ett nyligen skrivet omdöme

Du kan publicera ett offentligt svar på ett omdöme som någon har lämnat om dig.

1. Gå till Omdömen
  2. Klicka på Omdömen om dig
  3. Gå till det omdöme du vill svara på och klicka på Lämna ett offentligt svar

Ditt svar publiceras omedelbart och du kan inte redigera det i efterhand, så ta god tid på dig och fundera på vad du vill säga.

Bestrid ett omdöme

Även om du inte kan ta bort ett omdöme kan du rapportera det om du anser att det bryter mot vår omdömespolicy. Du är välkommen att tillhandahålla mer kontext eller ge ditt eget perspektiv, så länge du också följer omdömespolicyn.