Skickar specialerbjudanden

Specialerbjudanden är ett bra sätt att få bokningar snabbare eller föreslå vistelser som är bekvämare för dig.

Så fungerar de

När någon skickar dig ett meddelande innan hen gör en bokning eller skickar en reseförfrågan kan du svara med ett specialerbjudande som inkluderar ett anpassat pris. Du kan också föreslå andra datum eller ett annat av dina boenden istället. De har 24 timmar på sig att godkänna förslaget, och när de har gjort det kommer deras bokning att bekräftas automatiskt.

Om hen redan har bokat eller skickat en reseförfrågan kan du inte skicka ett specialerbjudande – men du kan fortfarande ge hen en rabatt genom att ändra bokningsuppgifterna.

Se först till att din kalender är öppen och att du inte har några väntande förfrågningar för datumen i ditt erbjudande – om du har det måste du avböja dem. Var också säker på att du vill vara värd för gästen, eftersom hens resa kommer att bekräftas automatiskt om hen godkänner.

För att skicka ett specialerbjudande

Skicka ett specialerbjudande på datorn

1. Klicka på Meddelanden och öppna meddelandet från din gäst
  2. Klicka på Specialerbjudande
  3. Ange det pris du vill erbjuda för hela vistelsen under Delsumma
  4. Klicka på Skicka specialerbjudande

Kom ihåg:

• Priset bör inkludera alla nätter i bokningen.
  • Se till att inkludera eventuella ytterligare avgifter, t.ex. städavgiften.
  • Inkludera inte skatter, serviceavgiften eller säkerhetsdepositionen om du använder vår funktion för offlineavgifter (skatter och serviceavgifter kommer att läggas till automatiskt och säkerhetsdepositioner kommer att hanteras separat).
  • För specialerbjudanden som är längre än 28 dagar kan du välja att erbjuda en delsumma (hela beloppet) eller ett månadspris.
  • Airbnb kan blockera din kalender om du inte har tillhandahållit all information som krävs för ditt konto, så se till att allt är aktuellt.

Vi meddelar sedan gästen med detaljer om erbjudandet och visar skatter och serviceavgiften som separata radposter.

Skicka flera erbjudanden

När du skickar specialerbjudanden till flera gäster för samma datum går erbjudandet till den som accepterar först. Det är därför vi rekommenderar att du är transparent i dina meddelanden om att andra gäster är intresserade av att boka samma datum.