Hur återställer eller ändrar jag mitt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord, aldrig har skapat något eller har problem med att logga in på ditt Airbnb-konto, måste du återställa ditt lösenord.

Om du kan ditt lösenord kan du ändra det när du vill.

Återställ ditt lösenord

1. Gå till sidan för återställning av lösenord
    2. Ange e-postadressen du använder med Airbnb
    3. Klicka på Skicka återställningslänk

Du kommer att få en länk via e-post för att återställa ditt lösenord.

Obs:

• Återställningslänkar är tidskänsliga och för engångsbruk
    • Se till att du kontrollerar det senaste e-postmeddelandet om du har begärt en återställningslänk mer än en gång
    • Du kan behöva inaktivera din e-posttjänsts förhandsgranskning av länkar (t.ex. Outlook) eller funktionen för genomsökning av e-post, då de kan göra så att länken förfaller innan du öppnar den

Ändra ditt lösenord

Om du kan ditt nuvarande lösenord och vill ändra det:

1. Gå till Konto > Inloggning och säkerhet
    2. Bredvid Lösenord, klicka på Uppdatera
    3. Ange ditt nuvarande lösenord
    4. Ange och bekräfta ditt nya lösenord
    5. Klicka på Uppdatera lösenord

Skapa ett lösenord för att logga in direkt

Det finns flera bekväma sätt att komma åt ditt konto. Om du skapade ett Airbnb-konto genom att ansluta via Facebook, Google, Apple eller med hjälp av ditt telefonnummer behövde du inte skapa något lösenord. Men du har också möjlighet att logga in direkt genom att skapa ett lösenord. Så här gör du:

1. Logga ut från ditt Airbnb-konto
    2. Följ stegen ovan för att återställa ditt lösenord