Uppdatering om COVID-19
    Om dina resplaner har ändrats med anledning av COVID-19 kan du ändra eller avboka bokningar från din resesida.

Hur återställer eller ändrar jag mitt lösenord?

För att återställa ditt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord eller har problem med att logga in på ditt Airbnb-konto, gå till sidan för återställning av lösenord.

Ange e-postadressen som du använder för Airbnb, klicka eller tryck sedan på Skicka återställningslänk. Du kommer att få en länk skickad till dig för att återställa ditt lösenord.

För att ändra ditt lösenord

Om du känner till ditt nuvarande lösenord och vill ändra det:

1. Gå till Konto > Inloggning och säkerhet
    2. Bredvid Lösenord, klicka eller tryck på Uppdatera
    3. Ange ditt nuvarande och ditt nya lösenord, bekräfta ditt nya lösenord och klicka eller tryck sedan på Uppdatera lösenord

För att skapa ett lösenord om du har använt Facebook för att logga in

Om du skapade ett Airbnb-konto genom att ansluta via Facebook behövde du inte skapa något lösenord.

Du kan fortsätta att logga in med Facebook, eller om du vill skapa ett Airbnb-lösenord:

1. Logga ut från ditt Airbnb-konto
    2. Följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord

När du väl har skapat ett Airbnb-lösenord kommer du inte längre att kunna logga in via Facebook. Ditt Airbnb-konto kommer dock fortfarande att vara anslutet till Facebook.