Lägga till bekvämligheter i en annons

Genom att lista alla bekvämligheter, från handdukar till bubbelpooler, får gästerna veta vad de kan förvänta sig av ditt boende – och det hjälper dem att avgöra om det passar perfekt.

Många gäster filtrerar sökresultat efter bekvämligheter, så att lägga till allt du erbjuder kan hjälpa dig att öka antalet bokningar.

Lägga till eller redigera bekvämligheter

1. Klicka på Annonser och välj den annons du vill redigera
  2. Klicka på Ditt boende i Annonsverktyget
  3. Klicka på Bekvämligheter
  4. Klicka på + för att lägga till bekvämligheter eller klicka på Redigera för att ta bort bekvämligheter
  5. Granska och klicka sedan på Klart

Ytterligare bekvämlighetskategorier

Oavsett om du tillhandahåller väsentligheter för en trevlig vistelse eller välkomnar alla med tillgänglighetsfunktioner kan du kolla in alla möjliga bekvämligheter du kan lägga till i ditt boende. Kategorier inkluderar:

• Basartiklar
  • Badrum
  • Sovrum och tvättstuga
  • Underhållning
  • Familj
  • Uppvärmning och kylning
  • Säkerhet i hemmet
  • Internet och kontor
  • Kök och matsal
  • Saker i närheten
  • Utomhus
  • Parkering och faciliteter
  • Tjänster

Läs mer i resurscentret om hur du kan öka antalet bokningar genom att förbereda ditt boende och uppdatera din annons.