Airbnb-tjänster

Kockar i London

Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.

Njut av god mat som tillagats av en privat kock i London

Kock

Internationella menyer av Shaloma

Tre års erfarenhet är jag en innovativ kock och cateringfirma som har lagat mat för kulinariska storheter som Jamie Oliver. Jag har en examen i gästfrihetshantering från University of Surrey. Jag vann Årets Vegan Catering Company 2022 och har över 100 5-stjärniga omdömen online.

Kock

Storlondon

Färsk hemlagad mat av Ane

7 års erfarenhet Min kulinariska expertis är mångsidig och raffinerad, centrerad kring kärlek och samhörighet. Jag studerade gastronomi i Brasilien och lärde mig för närvarande gelato och mer om franskt bakverk. Jag arbetade på en restaurang med Michelin-stjärnor och förbättrade mina kulinariska färdigheter.

Kock

Middagsfester och tillagad mat av David

30 års erfarenhet tillhandahåller jag privata kocktjänster för evenemang i och runt London, Kent, Essex och Surrey. Jag slutförde utbildning på hälso- och säkerhetsnivå 3 och matlagning för cateringkurser. Jag lagade mat för Lady Diana Spencer och Hennes Majestät Drottning Elizabeth 2: a.

Kock

Brittiskt festpris av Karl

10 års erfarenhet. Jag är en privat kock som specialiserar mig på middagsbjudningar och evenemang. Jag studerade på Le Cordon Bleu. Jag arbetade som kock på det 5-stjärniga Connaught Hotel i London.

Kock

Storlondon

Enkla ingredienser, massor av smak av Panagiotis

11 års erfarenhet jag lärde mig på Angler, City Social och Pollen Street Social, alla Michelin-stjärnor. Jag slutförde ett 2-årigt kulinariskt program i Grekland som täcker förberedelser och avancerade tekniker. Jag var månadens anställd i ett helt år på Angler, en restaurang med Michelin-stjärnor.

Kock

Romersk mat och globala smaker av Graciela

20 års erfarenhet från en familj av restauratörer blandar jag romersk äkthet och internationell stil. Jag är utbildad i 12 olika nationer och finslipade mina färdigheter inom kök på toppnivå över hela världen. Jag var chefskock för den engelska regeringen och visade upp den romerska kulinariska traditionen.

Alla kocktjänster

Ät som en rockstjärna av Mitch

15 års erfarenhet lagar jag utsökt mat för musiker som Metallica, Red Hot Chilli Peppers och Queen. Min kärlek till att laga hälsosam mat är inspirerad av mina föräldrar. Jag presenterades i The Sunday Times för mitt arbete med Metallica 2024.

Säsongsbetonade middagar av Maisie

17 års erfarenhet har jag ett nära samarbete med ekologiska gårdar och använder näringsrika, genomtänkt odlade produkter. År av praktisk träning i en mängd olika kök förbättrade mina färdigheter. Mitt bageri och matställe i östra London firar lokala ingredienser med global inspiration.

Mångsidiga restauranger av Manny

25 års erfarenhet har jag serverat kungligheter och kändisar, skapat fantasifulla och explosiva smaker. Jag gick i hotellförvaltningsskola och förfinade mina färdigheter på 5-stjärniga hotell i Indien och Storbritannien. Jag har tagit hand om kungligheter och kändisar med mina unika smaker.

Europeiska fina middagar av Alan

15 års erfarenhet har jag lång erfarenhet av fina restauranger, gastropubar, lyxhotell och superyachter. Jag utbildade mig på Michelin-stjärnan Chapter One i Dublin och Landmark Londons restaurang. Jag hjälpte Chapter One att tjäna en Michelin-stjärna. Jag hade årets restaurang i London.

Privat kock i London - fräsch, färgstark matlagning

10 års erfarenhet är jag en dedikerad kock med en stark bakgrund i privata hushåll och superyachter. Jag utbildade mig under utmärkta kockar och förbättrade mina kulinariska färdigheter. Jag har arbetat i privata hushåll och på superyachter.

Klassiska italienska menyer av Sebastian

12 års erfarenhet har jag arbetat i kända anläggningar och som kock för evenemang och individer. Jag fick grundläggande kulinariska färdigheter på Westminster Kingsway College. Jag förfinar kontinuerligt mina färdigheter som levererar matkunder som verkligen uppskattar.

Italiensk och japansk fusion av Massimiliano

15 års erfarenhet av utbildad i Italien och London, jag har behärskat olika kök och ledt topp köksteam. Jag studerade kulinarisk konst i Italien och lade grunden för min karriär. Jag har lett team i toppkök, till exempel Roka, förfina mina färdigheter och ledarskap.

Klassiska måltider och raffinerade provsmakningsmenyer av Alan

25 års erfarenhet har jag arbetat med fina restauranger, lyxhotell och exklusiva gastropubar. Jag har ett NVQ Level 3 diplom inom gästfrihet och catering. Jag arbetade på Londons Chapter One, där jag hjälpte teamet att vinna en Michelin-stjärna.

Pan-asiatisk fusion av YE

Jag är en Le Cordon Bleu Paris-utbildad, malaysisk privat kock med omfattande kulinarisk erfarenhet - från matlagningskurser till catering för företagsevenemang och privata fester - jag ger professionell skicklighet och passion till varje rätt. Signaturrätter inkluderar Nasi Lemak, malaysisk currykyckling, Satay, Mee goreng och olika skaldjur och kakor. Efter att ha bott i sex länder på 4 kontinenter och rest till över40 länder älskar jag att dela med mig av min kulinariska kunskap, reseberättelser och rekommendationer för London och mer. Jag talar engelska, mandarin, kantonesiska och malajiska.

Läcker mat för din kropp, ditt sinne och din själ

15 års erfarenhet har jag arbetat som kock för klienter med hög nätkvalitet och blandar näring med kreativitet. Jag studerade på Leiths School of Food and Wine och tog en examen i näring. Jag har en magisterexamen i matpolitik och studerar livsmedelssystem och hållbarhet.

Italienska och medelhavsmat av Giovanni

11 års erfarenhet Jag har kockerfarenhet av restauranger med Michelin-stjärnor, lyxhotell och privata evenemang. Jag utbildade mig i fina restauranger och restauranger med Michelin-stjärnor i Italien och Storbritannien. Jag har lagat mat för VIPs, VD: ar och till och med en kunglig familj, och har också lyxhotellupplevelse.

Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden

Lokala proffs

Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ

Handplockade för sin kvalitet

Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet

Utmärkta meriter

Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen