
Wagyu provsmakningskurs av Tei
Jag erbjuder ett kulinariskt äventyr genom det japanska köket, med fokus på det berömda Wagyu-biffen.
Automatiskt översatt
Kock i Sumida City
Tillhandahålls i emc
Du kan skicka ett meddelande till Tei för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
6 års erfarenhet
Jag specialiserar mig på att förbereda en mängd olika styckdelar av Wagyu nötkött.
Respektera mitt hantverk
Jag använder autentiska japanska metoder och lyfter fram Wagyus rika, konstnärliga smak.
Lärde sig av tradition
Min familj har lagat och förberett kött i tre generationer.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
4.98, 1 243 omdömen
0 av 0 objekt visas
Vart du kommer att ta dig
emc
3-chōme-25-17 Oshiage
Sumida City, Tokyo prefektur 131-0045
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 10 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Lugn, tyst plats finns tillgänglig, Huvudsakligen platt eller plan mark
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Ingen tillgänglighet
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?