
Sushi-tillverkning av Kazuki
Jag undervisar i traditionella sushi-tillverkningstekniker som nigiri, slagskepp och handrull.
Automatiskt översatt
Kock i Shinjuku City
Tillhandahålls i Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Du kan skicka ett meddelande till Kazuki för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
8 års erfarenhet
Jag började på en sushirestaurang för 25 år sedan och har undervisat över 6 000 studenter.
Undervisade 6 000 studenter
Jag har tagit emot och undervisat i sushi-tillverkning för tusentals studenter under de senaste 8 åren.
Lärde sig av många års träning
Jag var utbildad i traditionella metoder på en restaurang som är över 100 år gammal.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
4.94, 1 841 omdömen
0 av 0 objekt visas
Vart du kommer att ta dig
Sushi-bar YACHIYO Honten(Main Branch)
Shinjuku City, Tokyo prefektur 160-0007
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 7 år eller äldre kan delta, upp till 6 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Ingen tillgänglighet
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?