Mexikansk-karibiska smaker av kocken Pedro

Efter år av resor runt om i världen, matlagning och upptäckt av olika kök, bestämde jag mig för att slå mig ner i Cancun för att dela mina upplevelser med dig genom mina rätter
Automatiskt översatt
Kock i Cancún
Tillhandahålls i ditt boende

Traditionell brunch

1 491 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 981 kr SEK
Mexikansk frukost/brunch Apelsin- och äppeljuice Kaffe, te och mjölk Säsongsbetonad frukt Ägg efter smak Bacon Yoghurt & Granola Huvudrätt (välj en): pannkakor/fransk toast/mexikanska molletes/chilaquiles med grön eller röd sås Bröd, tortillas Mexikansk sås

Karibisk upplevelse

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
Njut av en rolig och fräsch meny full av karibiska smaker. Gör dig redo att njuta av en utsökt ceviche med den färskaste karibiska fisken, otroliga grillade marinerade räkor, en mängd traditionella tacos, guacamole och en överraskande efterrätt.

Medelhavs- och mexikanskt äktenskap

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
En fantastisk meny som kombinerar det bästa av båda köken • Ekologisk körsbärstomatsallad, modena-vinägrett, fetost, babyruccola, lokala frukter och tarochips • Rostad brödskiva med färsk tonfisk, avokado, inlagd purjolök, soja, sesam och chipotle-majonnäs • Nötköttskind i rött vin och yucatecansk chili adobo, potatisgrädde och konfiterad lök, stekt mandel • Extra gräddig mexikansk majskaka med kakaonibs och kokosglass

Det här är Mexiko

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
Ett urval av den bästa traditionella maten och regionala ingredienser • Traditionell mexikansk esquites med märg med en speciell chili-marinad, majonäs och citron • Mexikansk helig blad-tamale fylld med huitlacoche och 3 ostar med sötpotatiskräm och chili • Yucatecan tikin xik fish (maya-recept) med koriander, rödlök och karibiskt ris på bananblad • Flankstek med grillad majs och grönsaker med oaxacaostquesadillas • Rispudding med kanel och anis

Från Europa med kärlek

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
En speciell middag inspirerad av medelhavssmaker • Burratasallad: tomat, pesto, mozzarellaost, basilika, svarta oliver och olivolja • Krokan- och spenatdipp med parmesanost och bröd • Traditionell spansk paella med protein (fläsk, nötkött, kyckling, fisk eller skaldjur) och aioli • Chokladbrownie med kakaonibs, mangoskumboll och hallonmarmelad

Från fruktträdgården

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
En fantastisk vegansk provsmakningsmeny med naturliga smaker från grönsaker, grönsaker och frukt • Ekologisk körsbärstomatsallad, modena- och ingefärsvinaigrette, portlak, babyruccola, lokala frukter och yucca-chips • 4 texturerad blomkål, karamelliserad lök, rostad paprika och persiljeolja • Aubergine vid låg temperatur, pekannötspesto, rostad auberginekräm, vitlök och honung • Söt avokado, kokosglass, säsongens frukter, svart lime
Du kan skicka ett meddelande till Pedro för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Jag är en spansk kock med erfarenhet av mexikansk, karibisk och peruansk mat.
Höjdpunkt i karriären
Resa, upptäcka produkter och samarbeta med olika kockar runt om i världen
Utbildning och träning
Jag utbildade mig under kocken Miguel Sanchez Navarro i Spanien, Mexiko, Puerto Rico och Peru
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 5 omdömen

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Cancún. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig: 77505, Cancún, Quintana Roo, Mexiko

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 4 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 491 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 981 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Mexikansk-karibiska smaker av kocken Pedro

Efter år av resor runt om i världen, matlagning och upptäckt av olika kök, bestämde jag mig för att slå mig ner i Cancun för att dela mina upplevelser med dig genom mina rätter
Automatiskt översatt
Kock i Cancún
Tillhandahålls i ditt boende
1 491 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 981 kr SEK
Gratis avbokning

Traditionell brunch

1 491 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 981 kr SEK
Mexikansk frukost/brunch Apelsin- och äppeljuice Kaffe, te och mjölk Säsongsbetonad frukt Ägg efter smak Bacon Yoghurt & Granola Huvudrätt (välj en): pannkakor/fransk toast/mexikanska molletes/chilaquiles med grön eller röd sås Bröd, tortillas Mexikansk sås

Karibisk upplevelse

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
Njut av en rolig och fräsch meny full av karibiska smaker. Gör dig redo att njuta av en utsökt ceviche med den färskaste karibiska fisken, otroliga grillade marinerade räkor, en mängd traditionella tacos, guacamole och en överraskande efterrätt.

Medelhavs- och mexikanskt äktenskap

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
En fantastisk meny som kombinerar det bästa av båda köken • Ekologisk körsbärstomatsallad, modena-vinägrett, fetost, babyruccola, lokala frukter och tarochips • Rostad brödskiva med färsk tonfisk, avokado, inlagd purjolök, soja, sesam och chipotle-majonnäs • Nötköttskind i rött vin och yucatecansk chili adobo, potatisgrädde och konfiterad lök, stekt mandel • Extra gräddig mexikansk majskaka med kakaonibs och kokosglass

Det här är Mexiko

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
Ett urval av den bästa traditionella maten och regionala ingredienser • Traditionell mexikansk esquites med märg med en speciell chili-marinad, majonäs och citron • Mexikansk helig blad-tamale fylld med huitlacoche och 3 ostar med sötpotatiskräm och chili • Yucatecan tikin xik fish (maya-recept) med koriander, rödlök och karibiskt ris på bananblad • Flankstek med grillad majs och grönsaker med oaxacaostquesadillas • Rispudding med kanel och anis

Från Europa med kärlek

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
En speciell middag inspirerad av medelhavssmaker • Burratasallad: tomat, pesto, mozzarellaost, basilika, svarta oliver och olivolja • Krokan- och spenatdipp med parmesanost och bröd • Traditionell spansk paella med protein (fläsk, nötkött, kyckling, fisk eller skaldjur) och aioli • Chokladbrownie med kakaonibs, mangoskumboll och hallonmarmelad

Från fruktträdgården

1 789 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 578 kr SEK
En fantastisk vegansk provsmakningsmeny med naturliga smaker från grönsaker, grönsaker och frukt • Ekologisk körsbärstomatsallad, modena- och ingefärsvinaigrette, portlak, babyruccola, lokala frukter och yucca-chips • 4 texturerad blomkål, karamelliserad lök, rostad paprika och persiljeolja • Aubergine vid låg temperatur, pekannötspesto, rostad auberginekräm, vitlök och honung • Söt avokado, kokosglass, säsongens frukter, svart lime
Du kan skicka ett meddelande till Pedro för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Jag är en spansk kock med erfarenhet av mexikansk, karibisk och peruansk mat.
Höjdpunkt i karriären
Resa, upptäcka produkter och samarbeta med olika kockar runt om i världen
Utbildning och träning
Jag utbildade mig under kocken Miguel Sanchez Navarro i Spanien, Mexiko, Puerto Rico och Peru
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 5 omdömen

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Cancún. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig: 77505, Cancún, Quintana Roo, Mexiko

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 4 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?