Modernt franskt-medelhavskök av Valentin

Min matlagning blandar klassiska tekniker med globala influenser. Jag tar med mig skönhet till bordet.
Automatiskt översatt
Kock i Cannes
Tillhandahålls i ditt boende

Italienska smaker

877 kr SEK 877 kr SEK per gäst
En smak av Italien med en blandning av aptitretare, färsk pasta och rika huvudrätter, som avslutas med efterföljande desserter. En perfekt meny för att uppleva autentiska italienska smaker.

Fransk skaldjursnatt

987 kr SEK 987 kr SEK per gäst
En dröm för den som älskar skaldjur, med färska medelhavs- och lokala skaldjur i rätter som skapats av experter, från förrätter till desserter.

Umami skaldjursresa

1 097 kr SEK 1 097 kr SEK per gäst
En fusion av japanska och skaldjursdelikatesser, som balanserar umami-smaker med färska, expertberedda ingredienser för en unik matupplevelse.
Du kan skicka ett meddelande till Valentin för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Jag har arbetat på restauranger med stjärnor i Michelin-guiden.
Arbetade på en förstklassig restaurang
Jag finslipade mina färdigheter på Ze Kitchen Gallery (1*) och Hotel Le Bristol, båda med Michelin-stjärnor.
Utbildad på kulinarisk skola
Jag utbildade mig på Ferrandi Paris och Le Cordon Bleu och på restauranger med Michelin-stjärnor.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Cannes. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Valentin är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
877 kr SEK Från 877 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Modernt franskt-medelhavskök av Valentin

Min matlagning blandar klassiska tekniker med globala influenser. Jag tar med mig skönhet till bordet.
Automatiskt översatt
Kock i Cannes
Tillhandahålls i ditt boende
877 kr SEK Från 877 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Italienska smaker

877 kr SEK 877 kr SEK per gäst
En smak av Italien med en blandning av aptitretare, färsk pasta och rika huvudrätter, som avslutas med efterföljande desserter. En perfekt meny för att uppleva autentiska italienska smaker.

Fransk skaldjursnatt

987 kr SEK 987 kr SEK per gäst
En dröm för den som älskar skaldjur, med färska medelhavs- och lokala skaldjur i rätter som skapats av experter, från förrätter till desserter.

Umami skaldjursresa

1 097 kr SEK 1 097 kr SEK per gäst
En fusion av japanska och skaldjursdelikatesser, som balanserar umami-smaker med färska, expertberedda ingredienser för en unik matupplevelse.
Du kan skicka ett meddelande till Valentin för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Jag har arbetat på restauranger med stjärnor i Michelin-guiden.
Arbetade på en förstklassig restaurang
Jag finslipade mina färdigheter på Ze Kitchen Gallery (1*) och Hotel Le Bristol, båda med Michelin-stjärnor.
Utbildad på kulinarisk skola
Jag utbildade mig på Ferrandi Paris och Le Cordon Bleu och på restauranger med Michelin-stjärnor.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Cannes. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Valentin är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?