Tapasfusion av Eva och Telmo

Från spansk omelett till hainanesisk kyckling, vi använder färska råvaror från marknaden för våra tapas.
Automatiskt översatt
Kock i Bayonne
Tillhandahålls i ditt boende

Regional blandning

793 kr SEK 
Detta erbjudande är en uppslukande resa med säsongsbetonade ingredienser och innovativa tekniker.

Säsongsbetonad provsmakning

881 kr SEK 
Njut av ett raffinerat urval av traditionella och moderna smaker.

Smakutveckling

1 014 kr SEK 
Prova denna dynamiska meny som visar utvecklingen av smaker genom lokala och fusionsrätter.

Dessertälskare

1 047 kr SEK 
En praktisk konditoriworkshop som lär ut grundläggande tekniker i söt och salt bakning, avslutad med en mysig provsmakning – som en hemmagjord goûter där vi delar med oss av vad vi har gjort. Pitabröd, tomatpaj, maräng (Pavlova eller makaroner) och mycket mer!
Du kan skicka ett meddelande till Ewa för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Vårt kök beskriver moderna tekniker med en nostalgisk touch av mormors matlagning.
Medledd bistronomisk restaurang
Vi har varit med och lett resor i Biarritz och rest genom Frankrike, Island och Karibien.
Restaurangutbildade kockar
Vi har utbildat oss i globala kök och förbättrat våra färdigheter med ett franskt CAP-köksdiplom.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Bayonne. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Ewa är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
793 kr SEK 
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Tapasfusion av Eva och Telmo

Från spansk omelett till hainanesisk kyckling, vi använder färska råvaror från marknaden för våra tapas.
Automatiskt översatt
Kock i Bayonne
Tillhandahålls i ditt boende
793 kr SEK 
Gratis avbokning

Regional blandning

793 kr SEK 
Detta erbjudande är en uppslukande resa med säsongsbetonade ingredienser och innovativa tekniker.

Säsongsbetonad provsmakning

881 kr SEK 
Njut av ett raffinerat urval av traditionella och moderna smaker.

Smakutveckling

1 014 kr SEK 
Prova denna dynamiska meny som visar utvecklingen av smaker genom lokala och fusionsrätter.

Dessertälskare

1 047 kr SEK 
En praktisk konditoriworkshop som lär ut grundläggande tekniker i söt och salt bakning, avslutad med en mysig provsmakning – som en hemmagjord goûter där vi delar med oss av vad vi har gjort. Pitabröd, tomatpaj, maräng (Pavlova eller makaroner) och mycket mer!
Du kan skicka ett meddelande till Ewa för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Vårt kök beskriver moderna tekniker med en nostalgisk touch av mormors matlagning.
Medledd bistronomisk restaurang
Vi har varit med och lett resor i Biarritz och rest genom Frankrike, Island och Karibien.
Restaurangutbildade kockar
Vi har utbildat oss i globala kök och förbättrat våra färdigheter med ett franskt CAP-köksdiplom.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Bayonne. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Ewa är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?