Fransk gastronomi av François
Franska terroir-rätter förstärkta med exotiska smaker som Yuzu och Timutpeppar.
Automatiskt översatt
Kock i Lyon
Tillhandahålls i ditt boende
Säsongens promenymenyn
1 101 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 6 606 kr SEK
Gourmetmeny i 5 steg
Bröd ingår och rätter kan tas med tillbaka
Aperitifer/förrätter
Första ingången
Mr. Murgats öringstatar med citrongräs / gurkört / rostat surdegsbröd
Andra ingången
Ardèche-fläskpluma / grön currykrydda / granatäpple-reduktion
Maträtt
Marulk / hummerbisque / kanderad purjolök
Dessert
Grand Cru "Nativo" chokladmousse/hemmagjord vaniljglass
Små madeleines och finansiärer tillagade på beställning
Meny för att väcka sinnena
1 432 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 6 606 kr SEK
Gourmetmeny i 6 steg
Bröd ingår och rätter kan tas med tillbaka
Aperitifer/förrätter
Ingång
Kammusselcarpaccio / grönsakspickles
Första kursen
Perfekt ägg med svamp/potatismos/hemmagjorda chips
Andra kursen
Linfångad fisk/minskat fumet/små grönsaker
Ost
3 gårdsostar/honung från min produktion
Dessert
"Etrez" cottage cheese cloud / säsongens fruktblandning / hemlagad granola
Små madeleines och finansiärer tillagade på beställning
Gastronomisk meny
1 872 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 6 606 kr SEK
Gourmetmeny i 7 steg
Bröd ingår och rätter kan tas med vid behov.
Aperitifer/förrätter
Första ingången
Carpaccio av havsabborre
Andra ingången
Tataki av nötfilé
Första kursen
Kammusslor / vit smörsås / grönsaker
Andra kursen
Kalvfilé / toppmurkla / potatismillefeuille
Fromage
brillat savarin med tryffel
Dessert
Citrusfrukt med mintsmak nage / apelsin granita
Madeleines och financiers
Butler-service
2 753 kr SEK
Butlerservice för en komplett gourmetrestaurangupplevelse i hemmet.
Du kan skicka ett meddelande till François för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
20 års erfarenhet
Utbildad med Paul Bocuse, arbetade i stjärnrestauranger över hela Europa.
Tillagad för presidenter och stjärnor
Arbetade på Georges V och Michel Rostang, bemästra raffinerad fransk mat.
Examen från Paul Bocuse-skolan
Lärde sig matlagning på Paul Bocuse Institute, förfinade färdigheter i toppstjärnkök.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Lyon och Annecy. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
69007, Lyon, Frankrike
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
François är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
2 753 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?





