Privat kock Toko Essom

En intuitivt djärv och kreativ matlagning som utförs med finess i ständig utveckling och som förmedlar denna passion i varje tugga, en intim matlagning som dikteras av årstiderna
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende

Aperitif-middagsmeny

604 kr SEK 604 kr SEK per grupp
En meny som består av kalla och varma salta cocktailbitar, ett sortiment av rätter att dela och söta bitar. Den är baserad på: Glaserad rödbetspall, sca mozza rödbetskräm och hasselnötter. Laxconfit, matchagrädde. Pistaschpaprika sot-l'y-laisse, parmesanmördeg, röd curry Tryffelmad Cowpea-hummus med tomat och råa grönsaker. Auberginekaviar och hemlagad focaccia Kakaosmördegsbakelse, mörk chokladganache och karamelliserade kakaonibs Timjan finansiell, krämig citron

Gemytlig

987 kr SEK 987 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 922 kr SEK
Jag designade denna användarvänliga meny för delning, som erbjuder en mängd olika rätter från aptitretare till dessert. Vi njuter av gourmetprovningar tillsammans. Menyn består av cowpea hummus med crudités, grillad pepparkrydda, havsbrasme carpaccio med mango och yuzu, säsongsbetonade sallader, rätter som nötkött Wellington och coulibiac, samt desserter att dela som röda frukt charlottes, exotiska fruktpajer och Paris-Brest.

Upptäck menyn

1 042 kr SEK 1 042 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 167 kr SEK
Gå in i kockens värld med denna meny som gör att du kan upptäcka hans inspirationer och kulinariska personlighet. Denna 4- till 6-rätters meny består av aptitretare, en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt. Upptäck skapelser som cocktailbitar baserade på havskräfta, förrätter som en rökt avokado havsbrasme crudo, flammande majs, kalvkött med fyllig pistaschjus, eller pralin kål med gianduja sås.

Frestelsemeny

1 974 kr SEK 1 974 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 948 kr SEK
Njut av en oförglömlig kulinarisk upplevelse med kocken med denna 5 till 9-rättersmeny som består av aptitretare, förrätt, huvudrätt, ost och dessert Upptäck kockens senaste skapelser genom en kulinarisk resa som består av kvalitetsingredienser förstärkta av teknisk skicklighet. På menyn finns blåfenad tonfisk, hummer, foie gras, bitar av lagrat kött och noggrant utvalda ingredienser.
Du kan skicka ett meddelande till Toko Essom för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
8 års erfarenhet
Jag har varit biträdande chef och avdelningschef på hotellen Plaza Athénée och Prince de Galles
Höjdpunkt i karriären
Grundandet av mitt företag som privat kock och skräddarsydd catering
Utbildning och träning
Jag fick ett yrkesexamensbevis 2008 på Lycée hôtelier René Auffray
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Paris, Arrondissement de Bobigny, Arrondissement de Boulogne-Billancourt och Arrondissement d'Argenteuil. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Toko Essom är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
604 kr SEK Från 604 kr SEK per grupp
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Privat kock Toko Essom

En intuitivt djärv och kreativ matlagning som utförs med finess i ständig utveckling och som förmedlar denna passion i varje tugga, en intim matlagning som dikteras av årstiderna
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
604 kr SEK Från 604 kr SEK per grupp
Gratis avbokning

Aperitif-middagsmeny

604 kr SEK 604 kr SEK per grupp
En meny som består av kalla och varma salta cocktailbitar, ett sortiment av rätter att dela och söta bitar. Den är baserad på: Glaserad rödbetspall, sca mozza rödbetskräm och hasselnötter. Laxconfit, matchagrädde. Pistaschpaprika sot-l'y-laisse, parmesanmördeg, röd curry Tryffelmad Cowpea-hummus med tomat och råa grönsaker. Auberginekaviar och hemlagad focaccia Kakaosmördegsbakelse, mörk chokladganache och karamelliserade kakaonibs Timjan finansiell, krämig citron

Gemytlig

987 kr SEK 987 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 922 kr SEK
Jag designade denna användarvänliga meny för delning, som erbjuder en mängd olika rätter från aptitretare till dessert. Vi njuter av gourmetprovningar tillsammans. Menyn består av cowpea hummus med crudités, grillad pepparkrydda, havsbrasme carpaccio med mango och yuzu, säsongsbetonade sallader, rätter som nötkött Wellington och coulibiac, samt desserter att dela som röda frukt charlottes, exotiska fruktpajer och Paris-Brest.

Upptäck menyn

1 042 kr SEK 1 042 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 167 kr SEK
Gå in i kockens värld med denna meny som gör att du kan upptäcka hans inspirationer och kulinariska personlighet. Denna 4- till 6-rätters meny består av aptitretare, en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt. Upptäck skapelser som cocktailbitar baserade på havskräfta, förrätter som en rökt avokado havsbrasme crudo, flammande majs, kalvkött med fyllig pistaschjus, eller pralin kål med gianduja sås.

Frestelsemeny

1 974 kr SEK 1 974 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 3 948 kr SEK
Njut av en oförglömlig kulinarisk upplevelse med kocken med denna 5 till 9-rättersmeny som består av aptitretare, förrätt, huvudrätt, ost och dessert Upptäck kockens senaste skapelser genom en kulinarisk resa som består av kvalitetsingredienser förstärkta av teknisk skicklighet. På menyn finns blåfenad tonfisk, hummer, foie gras, bitar av lagrat kött och noggrant utvalda ingredienser.
Du kan skicka ett meddelande till Toko Essom för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
8 års erfarenhet
Jag har varit biträdande chef och avdelningschef på hotellen Plaza Athénée och Prince de Galles
Höjdpunkt i karriären
Grundandet av mitt företag som privat kock och skräddarsydd catering
Utbildning och träning
Jag fick ett yrkesexamensbevis 2008 på Lycée hôtelier René Auffray
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Paris, Arrondissement de Bobigny, Arrondissement de Boulogne-Billancourt och Arrondissement d'Argenteuil. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Toko Essom är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?