Patrizias vegetariska gourmetkök

Från min forskning om naturlig mat, från över tio års erfarenhet och en solid yrkesutbildning föds raffinerade och unika kulinariska upplevelser med rå mat och grönsaker.
Automatiskt översatt
Kock i Rom
Tillhandahålls i ditt boende

Konsten att baka råa bakverk

440 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 1 758 kr SEK
En unik upplevelse dedikerad till att upptäcka råa och växtbaserade bakverk. En provsmakning av tre överraskande desserter tillsammans med en infusion – kex, en skeddessert och en tårta – alla glutenfria och laktosfria, med ett lågt glykemiskt index men rik på smak. Läckra och raffinerade skapelser som trotsar alla fördomar: desserter som överraskar med sin konsistens, intensitet och njutning, och förvandlar naturliga ingredienser till en oförglömlig upplevelse
Du kan skicka ett meddelande till Patrizia för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Konditor på Grezzo Raw Chocolate i Rom, Europas första veganska råkostkonditori
Höjdpunkt i karriären
Författare till kolumnen Crudo e Gourmet för tidningen Cucina Naturale, Ed.Tecniche Nuove
Utbildning och träning
Diplom c/o Matthew Kenney Culinary Academy negli USA, nivå 2 AVANCERAD RAW CUISINE
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Rom. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Patrizia är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
440 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 1 758 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Patrizias vegetariska gourmetkök

Från min forskning om naturlig mat, från över tio års erfarenhet och en solid yrkesutbildning föds raffinerade och unika kulinariska upplevelser med rå mat och grönsaker.
Automatiskt översatt
Kock i Rom
Tillhandahålls i ditt boende
440 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 1 758 kr SEK
Gratis avbokning

Konsten att baka råa bakverk

440 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 1 758 kr SEK
En unik upplevelse dedikerad till att upptäcka råa och växtbaserade bakverk. En provsmakning av tre överraskande desserter tillsammans med en infusion – kex, en skeddessert och en tårta – alla glutenfria och laktosfria, med ett lågt glykemiskt index men rik på smak. Läckra och raffinerade skapelser som trotsar alla fördomar: desserter som överraskar med sin konsistens, intensitet och njutning, och förvandlar naturliga ingredienser till en oförglömlig upplevelse
Du kan skicka ett meddelande till Patrizia för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Konditor på Grezzo Raw Chocolate i Rom, Europas första veganska råkostkonditori
Höjdpunkt i karriären
Författare till kolumnen Crudo e Gourmet för tidningen Cucina Naturale, Ed.Tecniche Nuove
Utbildning och träning
Diplom c/o Matthew Kenney Culinary Academy negli USA, nivå 2 AVANCERAD RAW CUISINE
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Rom. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Patrizia är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?