Patrizias vegetariska gourmetkök
Från min forskning om naturlig mat, från över tio års erfarenhet och en solid yrkesutbildning föds raffinerade och unika kulinariska upplevelser med rå mat och grönsaker.
Automatiskt översatt
Kock i Rom
Tillhandahålls i ditt boende
Konsten att baka råa bakverk
440 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 1 758 kr SEK
En unik upplevelse dedikerad till att upptäcka råa och växtbaserade bakverk. En provsmakning av tre överraskande desserter tillsammans med en infusion – kex, en skeddessert och en tårta – alla glutenfria och laktosfria, med ett lågt glykemiskt index men rik på smak. Läckra och raffinerade skapelser som trotsar alla fördomar: desserter som överraskar med sin konsistens, intensitet och njutning, och förvandlar naturliga ingredienser till en oförglömlig upplevelse
Du kan skicka ett meddelande till Patrizia för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
10 års erfarenhet
Konditor på Grezzo Raw Chocolate i Rom, Europas första veganska råkostkonditori
Höjdpunkt i karriären
Författare till kolumnen Crudo e Gourmet för tidningen Cucina Naturale, Ed.Tecniche Nuove
Utbildning och träning
Diplom c/o Matthew Kenney Culinary Academy negli USA, nivå 2 AVANCERAD RAW CUISINE
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Rom. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
Patrizia är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
440 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 1 758 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?


