Kreativa bord av Stanislas

Jag har arbetat över hela världen och senast på La Table de Cybèle.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende

Marknadsträdgårdsmästares provsmakning

1 654 kr SEK per gäst
Denna meny, med accenter av ögonblicket, visar enkla ingredienser på menyn, men alltid tolkade på ett kreativt sätt. Det är organiserat i 4 stadier, aptitretare, förrätt, huvudrätt och dessert, och erbjuder till exempel spindelkrabba, tomatton, tapenade och bovete, en variation runt porcini-svampen, en päronkummel, en hasselnötssmörfinansiär och flambéed mirabelles.

Menyprestige

2 206 kr SEK per gäst
Runt prestigefyllda och sällsynta ingredienser erbjuder detta 4-stegs gourmetmoment, till exempel spindelkrabba, saffran bisque, kammusslor och deras torkade skipjack tonfisk dashi, guanciale och chimichuri-biff, porcini svamp med gult vin, rökt havskräfta, turbot med kombu och en citron i texturer, hasselnötssmör.
Du kan skicka ett meddelande till Stanislas för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
15 års erfarenhet
Jag är passionerad av gastronomi och har byggt min karriär mellan Australien och USA.
Höjdpunkt i karriären
Tack vare mitt företag kunde jag arbeta för kändisar.
Utbildning och träning
Jag gick tre och ett halvt år på kulinarisk skola i Melbourne, Australien.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Paris. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Stanislas är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
Från 1 654 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Kreativa bord av Stanislas

Jag har arbetat över hela världen och senast på La Table de Cybèle.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
Från 1 654 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Marknadsträdgårdsmästares provsmakning

1 654 kr SEK per gäst
Denna meny, med accenter av ögonblicket, visar enkla ingredienser på menyn, men alltid tolkade på ett kreativt sätt. Det är organiserat i 4 stadier, aptitretare, förrätt, huvudrätt och dessert, och erbjuder till exempel spindelkrabba, tomatton, tapenade och bovete, en variation runt porcini-svampen, en päronkummel, en hasselnötssmörfinansiär och flambéed mirabelles.

Menyprestige

2 206 kr SEK per gäst
Runt prestigefyllda och sällsynta ingredienser erbjuder detta 4-stegs gourmetmoment, till exempel spindelkrabba, saffran bisque, kammusslor och deras torkade skipjack tonfisk dashi, guanciale och chimichuri-biff, porcini svamp med gult vin, rökt havskräfta, turbot med kombu och en citron i texturer, hasselnötssmör.
Du kan skicka ett meddelande till Stanislas för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
15 års erfarenhet
Jag är passionerad av gastronomi och har byggt min karriär mellan Australien och USA.
Höjdpunkt i karriären
Tack vare mitt företag kunde jag arbeta för kändisar.
Utbildning och träning
Jag gick tre och ett halvt år på kulinarisk skola i Melbourne, Australien.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Paris. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Stanislas är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?