Izote Culinary av Kocken Jeancarlo
Upplev haute cuisine hemma med en skräddarsydd meny. Jag utformar och förbereder personliga måltider för att matcha din unika smak, kostbehov och preferenser för en oförglömlig fin middagsupplevelse.
Automatiskt översatt
Kock i Orlando
Tillhandahålls i ditt boende
Företagsevenemang
1 374 kr SEK 1 374 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 27 471 kr SEK
Förhöjd matlagning för ditt team eller fina matupplevelser skräddarsydda för professionella evenemang.
Pasta-provning
2 290 kr SEK 2 290 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 868 kr SEK
"Upptäck konsten att laga italiensk mat med rätter gjorda av de färskaste lokala ingredienserna, tillagade med passion och tradition."
Mitt franska bord
2 748 kr SEK 2 748 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 9 157 kr SEK
Denna femrättersmeny tar dig med genom Frankrikes rika kulinariska traditioner, med fokus på säsongsbetonade ingredienser, klassiska tekniker och balanserade smaker
Du kan skicka ett meddelande till Jeancarlo för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
16 års erfarenhet
Kock på Izote Culinary; företagscatering, privata middagar, personlig kock.
Höjdpunkt i karriären
Arbeta tillsammans med kända kockar runt om i världen för att förfina färdigheter.
Utbildning och träning
Utbildad med prestigefyllda kockar över hela landet genom praktisk erfarenhet.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Lake Wales, Ridge Manor, Sankt Cloud och Polk City. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
2 290 kr SEK Från 2 290 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 868 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




