Utsökta matupplevelser av Antonio

Jag har över 20 års erfarenhet, inklusive som Executive Chef på Perry's Steakhouse.
Automatiskt översatt
Kock i Houston
Tillhandahålls i ditt boende

En hyllning till lammet

1 129 kr SEK 1 129 kr SEK per gäst
En raffinerad medelhavsinspirerad middag med mjukt lamm i kombination med ljusa örter, citrusaccenter och färska säsongsbetonade produkter. Du kommer att njuta av panerade kammusslor med en balsamisk bacon sylt för att börja och avsluta med en citron olivolja yoghurt tårta med en Chantilly grädde och färska bär. Kocken Antonio skapar en lyxig men ändå lättillgänglig upplevelse, balanserande rika smaker med livlig, modern presentation.

Lyx vid kusten: havsabborre och citrus

1 176 kr SEK 1 176 kr SEK per gäst
Njut av en fräsch, elegant skaldjursupplevelse med Chef Antonios Coastal Luxury-meny. Börja med citruskryddad laxcarpaccio, kryddad och toppad med mikrogreens och hyvlad fänkål. Följt av stekt chilensk havsabborre med citronkapris beurre blanc. Serveras tillsammans med rostad vitlöksmosad potatis och aspargesmandel med parmesan. Avsluta med en lätt, uppfriskande key lime cheesecake parfait för den perfekta kustfinalen.

Steakhouse-upplevelsen

1 223 kr SEK 1 223 kr SEK per gäst
Njut av en raffinerad, Texas-inspirerad steakhouse-middag skapad av kocken Antonio. Börja med en krabba eller en fräsch steakhouse-sallad, följt av din valda biff tillagad till perfektion. Serveras med tryffelpotatismos, sparris toppad med Béarnaise och avslutas med en dekadent chokladpot de crème. En lyxig matupplevelse i hemmet som blandar komfort och elegans. Tilläggsfyllningar finns tillgängliga

Semesterelegans: Beef Wellington

1 223 kr SEK 1 223 kr SEK per gäst
En tidlös finmiddagsupplevelse som visar upp den ikoniska Beef Wellington – en mör filé insvept i svampduxelles, prosciutto och flagigt gyllene smördeg. Kocken Antonio tar med sig sina år av finmiddagsexpertis till denna klassiska maträtt, och kombinerar den med raffinerade sidor och en rik, silkeslen sås för en oförglömlig måltid värdig alla speciella tillfällen.
Du kan skicka ett meddelande till Antonio för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
Jag var kökschef på Perry's Steakhouse and Grille
Utbildning och träning
Jag har finslipat mitt hantverk på Houstons främsta restauranger i över 20 år
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Houston, Clemville, Cleveland och Anahuac. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
1 129 kr SEK Från 1 129 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Utsökta matupplevelser av Antonio

Jag har över 20 års erfarenhet, inklusive som Executive Chef på Perry's Steakhouse.
Automatiskt översatt
Kock i Houston
Tillhandahålls i ditt boende
1 129 kr SEK Från 1 129 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

En hyllning till lammet

1 129 kr SEK 1 129 kr SEK per gäst
En raffinerad medelhavsinspirerad middag med mjukt lamm i kombination med ljusa örter, citrusaccenter och färska säsongsbetonade produkter. Du kommer att njuta av panerade kammusslor med en balsamisk bacon sylt för att börja och avsluta med en citron olivolja yoghurt tårta med en Chantilly grädde och färska bär. Kocken Antonio skapar en lyxig men ändå lättillgänglig upplevelse, balanserande rika smaker med livlig, modern presentation.

Lyx vid kusten: havsabborre och citrus

1 176 kr SEK 1 176 kr SEK per gäst
Njut av en fräsch, elegant skaldjursupplevelse med Chef Antonios Coastal Luxury-meny. Börja med citruskryddad laxcarpaccio, kryddad och toppad med mikrogreens och hyvlad fänkål. Följt av stekt chilensk havsabborre med citronkapris beurre blanc. Serveras tillsammans med rostad vitlöksmosad potatis och aspargesmandel med parmesan. Avsluta med en lätt, uppfriskande key lime cheesecake parfait för den perfekta kustfinalen.

Steakhouse-upplevelsen

1 223 kr SEK 1 223 kr SEK per gäst
Njut av en raffinerad, Texas-inspirerad steakhouse-middag skapad av kocken Antonio. Börja med en krabba eller en fräsch steakhouse-sallad, följt av din valda biff tillagad till perfektion. Serveras med tryffelpotatismos, sparris toppad med Béarnaise och avslutas med en dekadent chokladpot de crème. En lyxig matupplevelse i hemmet som blandar komfort och elegans. Tilläggsfyllningar finns tillgängliga

Semesterelegans: Beef Wellington

1 223 kr SEK 1 223 kr SEK per gäst
En tidlös finmiddagsupplevelse som visar upp den ikoniska Beef Wellington – en mör filé insvept i svampduxelles, prosciutto och flagigt gyllene smördeg. Kocken Antonio tar med sig sina år av finmiddagsexpertis till denna klassiska maträtt, och kombinerar den med raffinerade sidor och en rik, silkeslen sås för en oförglömlig måltid värdig alla speciella tillfällen.
Du kan skicka ett meddelande till Antonio för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
Jag var kökschef på Perry's Steakhouse and Grille
Utbildning och träning
Jag har finslipat mitt hantverk på Houstons främsta restauranger i över 20 år
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Houston, Clemville, Cleveland och Anahuac. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?