Ät, så går det över till det nya året

En meny som gnistrar: överraskande smaker, djärva kombinationer och en gratis flaska champagne väntar på dig för att skåla - för det nya året ska välkomnas med smak... och ett fint "skål"!
Automatiskt översatt
Kock i Greve in Chianti
Tillhandahålls i ditt boende

MangiAmo 2025

2 090 kr SEK 2 090 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 10 448 kr SEK
Förrätt: tacos med teriyaki räkor, råkost och granatäpple, kammusslor med noisette-smör på puré av jordärtskocka Första rätten: Pici dubbel konsistens musselkräm, bottarga och aromatisk smulor Saffransris amberjack tartare guldblad huvudrätt: CBT amberjackfilé med krämig broccoli och morötter i smör Citronsorbet, oxkind i Bordeauxsås, inlagd Borrettane-lök och sellerichips Bayersk öken av champagneschoklad tasmansk peppar på guld
Du kan skicka ett meddelande till Alessandro för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
17 års erfarenhet
kock restaurang trattoria da Giotto
Höjdpunkt i karriären
kock med gedigen erfarenhet, uppmärksamhet på kvalitet och säsongens råvaror
Utbildning och träning
Utbildning i Tyskland och Italien hotell och restauranger
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Florens och Bagno a Ripoli. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 15 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Alessandro är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
2 090 kr SEK Från 2 090 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 10 448 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Ät, så går det över till det nya året

En meny som gnistrar: överraskande smaker, djärva kombinationer och en gratis flaska champagne väntar på dig för att skåla - för det nya året ska välkomnas med smak... och ett fint "skål"!
Automatiskt översatt
Kock i Greve in Chianti
Tillhandahålls i ditt boende
2 090 kr SEK Från 2 090 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 10 448 kr SEK
Gratis avbokning

MangiAmo 2025

2 090 kr SEK 2 090 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 10 448 kr SEK
Förrätt: tacos med teriyaki räkor, råkost och granatäpple, kammusslor med noisette-smör på puré av jordärtskocka Första rätten: Pici dubbel konsistens musselkräm, bottarga och aromatisk smulor Saffransris amberjack tartare guldblad huvudrätt: CBT amberjackfilé med krämig broccoli och morötter i smör Citronsorbet, oxkind i Bordeauxsås, inlagd Borrettane-lök och sellerichips Bayersk öken av champagneschoklad tasmansk peppar på guld
Du kan skicka ett meddelande till Alessandro för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
17 års erfarenhet
kock restaurang trattoria da Giotto
Höjdpunkt i karriären
kock med gedigen erfarenhet, uppmärksamhet på kvalitet och säsongens råvaror
Utbildning och träning
Utbildning i Tyskland och Italien hotell och restauranger
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Florens och Bagno a Ripoli. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 15 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.

Alessandro är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?