Lyxiga kocktjänster av Michaelia
Jag har en ServSafe-certifiering och lärde Baylen Levine att laga mat.
Automatiskt översatt
Kock i Atlanta
Tillhandahålls i ditt boende
Små aptitretare
248 kr SEK per gäst, tidigare 275 kr SEK
Detta urval av förrätter inkluderar följande objekt: Äggrullar, köttbullar, vingar, sliders, mozzarellapinnar, Buffalo blomkål, quesadillas, stekta gröna bönor och dipp!
Avlämning för liten fest
367 kr SEK 367 kr SEK per gäst
Detta urval är perfekt för intima sammankomster, födelsedagar, duschar eller mysiga evenemang hemma. Vi erbjuder anpassade menyer, läcker färsk mat och vacker presentation för grupper på 5-50 personer.
Tillgänglig för avlämning, buffé eller kockservice på plats.
Middag för två
825 kr SEK per gäst, tidigare 916 kr SEK
Detta lyxval inkluderar ditt val av förrätt, middag, efterrätt och ditt val av vin eller champagne. Allt gjordes fräscht från grunden. Du får inställningen samt vackra färska blommor och en upplevelse med levande ljus
Du kan skicka ett meddelande till Michaelia för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
13 års erfarenhet
Jag är den privata kocken som lärde den virala Baylen Levine hur man gör ratatouille över hela världen.
Höjdpunkt i karriären
Jag lärde Baylen Levine att göra ratatouille.
Utbildning och träning
Jag har en ServSafe- och livsmedelshanteringscertifiering tillsammans med alkoholicens.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Raymond, Jackson, Atlanta och Covington. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
Marietta, Georgia, 30060, USA
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
248 kr SEK Från 248 kr SEK per gäst, tidigare 275 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




