
Airbnb-tjänster
Kockar i Chicago
Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.
Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Chicago

Kock
Ultimat matupplevelse
Kocken Jason och Erica London, grundare av The Chef och The Baker, brinner för att skapa tröstande men sofistikerade kulinariska upplevelser. Kocken Jason tar med sig över ett decennium av kulinarisk expertis, med utbildning från Kendall College och en historia av hantverksmåltider för företagsledare och lokala kändisar. Erica, en erfaren bagare och evenemangskurator, specialiserar sig på att skapa gästfrihetsupplevelser som känns som hemma. Tillsammans kombinerar de sin kärlek till mat och uppmärksamhet på detaljer för att göra varje måltid oförglömlig. De har ett cateringföretag i Chicago som gör privata och popup-evenemang, inklusive bondemarknader i Chicago.

Kock
Säsongens provsmakningsmenyer av Sebastian
Tre års erfarenhet har jag samarbetat med prisbelönta kockar för att utveckla mina färdigheter och min kulinariska stil. Jag har avancerade examina i psykologi från Trinity College och The Chicago School. Erkänd av Modern Luxury, Chicago Social och InsideHook som kock att titta på.

Kock
Chicago
Kockinspirerad Catering
Kocken Andy Suarez är kulinarisk chef för kocken Andy Suarez LLC, ett Chicago-baserat privat kockföretag och kulinarisk skola. Han har över 15 års erfarenhet av att skapa upplevelser för alla typer av evenemang. Andy är inspirerad av hans mexikanska arv och en passion för att sammanföra människor genom mat, och erbjuder personliga matlagningskurser för vuxna och barn, teambuilding-evenemang, privata middagar, måltidsförberedelser, yacht privata kockar och catering till evenemang. Han betonar att förstå mat som ett universellt språk och syftar till att skapa upplevelser för alla att njuta av. Hans bakgrund inkluderar en Culinary Management-examen och erfarenhet av olika kulinariska roller som privat kock och kulinarisk chef.

Kock
Södra charm av Eli
12 års erfarenhet tar jag med mig högkvalitativ service och en djup personlig koppling till mat. Jag utbildade mig på CIA och fick min start i min mormors kök. Jag arbetade på restauranger med Michelin-stjärnor och med James Beard-prisbelönta kockar.

Kock
Djärva kulinariska skapelser av Richard
11 års erfarenhet jag har lagat överallt, från restaurangkök till rock and roll-turer och TV-apparater. Jag utbildade mig på Washburn Culinary school och finslipade mina färdigheter i Chicagos restauranger. Jag har dykt upp på Food Network-shower och lagats till rockband och filmset.

Kock
Fusion dining av Alvin
20 års erfarenhet jag specialiserar mig på sensoriska matupplevelser. Jag växte upp min familjs kantonesiska restaurang och finslipade mitt hantverk på restauranger i Kalifornien. Jag är en premiärmedlem i US Personal Chef Association.
Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden
Lokala proffs
Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ
Handplockade för sin kvalitet
Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet
Utmärkta meriter
Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen