
Airbnb-tjänster
Kockar i Houston
Hitta en unik tjänst som leds av lokala proffs på Airbnb.
Njut av god mat som tillagats av en privat kock i Houston

Kock
Houston
Klassiska amerikanska smaker av Tre 'Vyon
Kulinariskt proffs med över ett decennium av erfarenhet inom livsmedelsindustrin, inklusive mer än fem år som ägare av ett framgångsrikt privat mat- och cateringföretag med över100 femstjärniga Google-omdömen. Håll utkik efter exceptionella middagsupplevelser och utförande av evenemang i hög volym

Kock
Mat på gulfkusten med juvel
30 års erfarenhet har jag över 30 års erfarenhet av varje aspekt av gästfrihetsbranschen. Kulinarisk och magisterexamen i gästfrihetshantering från Johnson & Wales University. Jag startade min kockverksamhet för att skapa minnen och få kontakt med fantastiska människor.

Kock
Lokalt inspirerade restauranger av Araceli
10 års erfarenhet Min erfarenhet spänner över dykbarer till fina restauranger i Texas och sydväst. Jag har arbetat på Truluck's, Fig & Olive, Uchi och True Food Kitchen. Jag brinner för att skapa unika kulinariska upplevelser som förenar människor

Kock
Exklusiv matkock Melissa
15 års erfarenhet har jag haft varierad erfarenhet, från bakverk till fina middagar. Jag är en utbildad konditor som har haft praktisk erfarenhet av olika kulinariska discipliner. Jag har tagit hand om privata evenemang och hanterat exklusiva matupplevelser.

Kock
Fantastiska charkuteribrädor av Ilonka
Åtta års erfarenhet är jag en självlärd kock med en passion för att skapa unika kulinariska upplevelser. Jag tog examen med höga utmärkelser 2020 från Augusté Escoffier skola för kulinarisk konst. Jag grundade ett företag som fokuserade på att skapa läckra och konstnärliga charkuteribrädor.

Kock
Läckra middagar av Antonio
20 års erfarenhet Min specialitet är att laga en mängd olika kök som asiatiska, italienska, franska och jamaicanska. Jag finslipade mina färdigheter när jag arbetade i välrenommerade kök, inklusive Pass och Provisions. Jag valdes ut som 1 av 50 bästa kockar av 800 när jag arbetade på Cheesecake Factory.
Alla kocktjänster

Raffinerad hemlagad matlagning av Arnae
5 års erfarenhet delar jag min kärlek till mat med andra genom noggrant utformade måltider. Jag tog min examen från Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Jag lagar för närvarande mat för en pensionerad National Football League-spelare och hans familj.

Södra kreolsk mat av Chrissy Joy
10 års erfarenhet startade jag min karriär och lärde mig kulinariska färdigheter i min mormors kreolska kök. Jag har studerat på San Jacinto Community College's kulinariska skola. Jag är en föredragen leverantör till Word of Restoration International Church.

Förhöjda menyer av Elizabeth
10 års erfarenhet jag specialiserar mig på cajun, kreolska, franska, mexikanska och euroamerikanska kök. Jag studerade vid Texas Wine School of Houston och är WSET 1 och WSET 2-certifierade. Jag arbetade för Musafeer, en indisk restaurang som vann en Michelinstjärna i Houston, Texas.

Exklusiv privat middag av kocken Decardios
20 års erfarenhet har jag arbetat i kök i olika delstater, där jag lärde mig nya kök. Jag utbildade mig i kulinarisk skola och professionella kök runt om i USA. Jag fungerade som Executive Sous Chef för Indianapolis Colts.

A Taste of Beauty med kocken Louise Sidne'
Med 10 års erfarenhet har jag arbetat med mat sedan 15 års ålder. Jag tog examen med hedrar från LeNotre’ Culinary Institute och specialiserar mig på att göra mat så vacker som den är utsökt! Med en kärlek och passion för allt som har med lyx att göra, tycker jag om att ge mina gäster en fullständig upplevelse.

Kreol-inspirerad middag av Christina
9 års erfarenhet har jag en passion för mat, vårdad i min mormors kök med sina kreolska recept. Jag förfinade mina färdigheter på San Jacinto Community College kulinariskt program. Jag värdesätter att föra människor samman genom mat, uttrycka kärlek och omsorg i varje maträtt.

Globala smaker av Alejandro
25 års erfarenhet har jag arbetat i kök i hela Europa. Jag utbildade mig vid Culinary Institute of America. Jag är medlem i Les Toques Blanches och International Master Chef's Club.

Afro-franska smaker av Mack
15 års erfarenhet lämnade jag företagsfinansiering för att bli kock och blanda det franska köket med mina nigerianska rötter. Jag är utbildad i franska kulinariska tekniker. Jag arbetade på 2 restauranger med Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter i fina middagar.

Privat middag av kocken Kristine
15 års erfarenhet skapar jag globalt inspirerade provsmakningsmenyer med färska, säsongsbetonade ingredienser. Culinary Arts, Food Service Management, Sustainability & Advanced Cooking techniques. Jag arbetade på restauranger över hela världen innan jag lanserade min egen privata kockverksamhet.

She Can Cook av Alicia
Som kock och ägare av She Can Cook, sedan 2021. Jag har en passion för att skapa minnesvärda kulinariska upplevelser från över 10 års restaurang- och fin middagsupplevelse. Med 4 års erfarenhet av att driva en virtuell kockverksamhet på webben och glädja kunder med smakfulla rätter och kreativa semestererbjudanden som majsbrödskålar och perfekt förberedda kalkoner, förstår jag konsten att skapa måltider som känns personliga, varma och speciella. Mitt tillvägagångssätt blandar professionella tekniker med lättillgänglig undervisning och ser till att varje måltid inte bara är utsökt utan också en inlärningsupplevelse. Oavsett om du vill njuta av en måltid som är utformad för dig eller lära dig att skapa den själv, finns jag här för att göra matlagning tillgänglig, trevlig och oförglömlig.
Privata kockar som tillhandahåller den perfekta måltiden
Lokala proffs
Stilla suget med allt från privata kockar till skräddarsydda cateringalternativ
Handplockade för sin kvalitet
Varje kock granskas utifrån sin kulinariska erfarenhet
Utmärkta meriter
Minst två års yrkeserfarenhet inom matlagningsbranschen