The Italian Table Alessandro Luerti personlig kock
Jag erbjuder extraordinära kulinariska tjänster, inklusive catering, rådgivning och hemlagad mat.
Automatiskt översatt
Kock i Milano
Tillhandahålls i ditt boende
Superpop
530 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 233 kr SEK
Blandning av färgade minipannkakor att smaka på med prosecco, följt av tagliatella med köttsås och tiramisu.
Enkel meny
882 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 409 kr SEK
Förrätt, huvudrätt och dessert. Menyn respekterar smaker och intoleranser.
Klassiska italienska menyer
1 103 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 5 512 kr SEK
4-rättersmeny inspirerad av klassisk italiensk mat, med säsongsbetonat kött, grönsaker och ostar. Servitör tillgänglig på begäran.
Topp
1 213 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 850 kr SEK
Fiskmeny bestående av 4 rätter, skapad på kundens begäran.
Du kan skicka ett meddelande till Alessandro Luerti för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
15 års erfarenhet
Jag lagar mat och hanterar gastronomiska evenemang, med kreativitet och uppmärksamhet på detaljer.
Höjdpunkt i karriären
Jag har lagat mat för kocken Carlo Cracco och organiserat evenemang för företag i Milano och på andra platser.
Utbildning och träning
Jag har arbetat i kommersiella kök och förfinat mina färdigheter genom praktik.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Milano. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
20154, Milano, Lombardiet, Italien
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Alessandro Luerti är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
530 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 4 233 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?





