Catering och evenemangsplanering av Esh-Marie
Jag är en kokboksförfattare som fokuserar på att skapa säsongsbetonade, kreativa menyer och vinparningar.
Automatiskt översatt
Kock i Vacaville
Tillhandahålls i ditt boende
Pure Plant Fusion
1 669 kr SEK 1 669 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 418 kr SEK
Denna glutenfria meny garanterar en härlig kulinarisk upplevelse samtidigt som den prioriterar glutenfria ingredienser för att möta kostbehov. Detta är en trerättersmiddag.
Speldag!
1 762 kr SEK 1 762 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 418 kr SEK
Denna meny erbjuder en balans mellan klassiska favoriter för matchdagen med en kreativ twist. Det här är en trerättersmiddag.
Kockens val
1 966 kr SEK 1 966 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 8 345 kr SEK
Njut av en romantisk middagsupplevelse, varje rätt är en symfoni av smaker, vilket gör det möjligt för dig att skapa en personlig middagsaffär som överskrider det vanliga. Detta är en trerättersmiddag.
Du kan skicka ett meddelande till Kim för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
12 års erfarenhet
Jag är en kock som fokuserar på att skapa smakrika, kreativa och säsongsbetonade menyer.
Höjdpunkt i karriären
Jag är stolt över att ha skrivit en kokbok, The Wyne Down, med fokus på säsongsbetonad mat och vin
Utbildning och utbildning
Jag lärde mig om kulinarisk konst och vinkultur på egen hand.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Vacaville och Sacramento. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 18 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 669 kr SEK Från 1 669 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 418 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




