Jag hjälper dig att ta gourmetmat till ditt hem

Jag erbjuder säsongsinspirerade rätter som berättar historien om området.
Automatiskt översatt
Kock i Historical centre of Palermo
Tillhandahålls i ditt boende

Meny 4 rätter

1 483 kr SEK per gäst
Denna omsorgsfullt tillagade måltid kännetecknas av färska ingredienser, säsongsbetonad fisk och hemmagjorda desserter.

Siciliansk fest

1 757 kr SEK per gäst
Denna meny erbjuder en mängd olika regionala rätter, från multe med sfincione, till rostad bläckfisk med linser, till saffransrisotto och marinerade ansjovis. Linfångad fisk baserad på dagens fångst med säsongsbetonade grönsaker. Avslutningsvis en krämig efterrätt med inslag och aromer av citron

Kockens 6-rättersmeny

2 076 kr SEK per gäst
Denna läckra måltid erbjuder kreativa förrätter, lokala grönsaker, handgjord pasta och huvudrätter baserade på fisk.
Du kan skicka ett meddelande till Gioacchino för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
Jag har arbetat som chefskock på restauranger i London och över hela Italien.
Höjdpunkt i karriären
Jag hade äran att laga mat åt Dalai Lama Tenzin Gyatso.
Utbildning och träning
Jag utbildade mig på Alma-skolan i Parma med kocken Gualtiero Marchesi.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Historical centre of Palermo. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 12 år eller äldre kan delta, upp till 8 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Gioacchino är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
Ingen tillgänglighet
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Jag hjälper dig att ta gourmetmat till ditt hem

Jag erbjuder säsongsinspirerade rätter som berättar historien om området.
Automatiskt översatt
Kock i Historical centre of Palermo
Tillhandahålls i ditt boende
Ingen tillgänglighet
Gratis avbokning

Meny 4 rätter

1 483 kr SEK per gäst
Denna omsorgsfullt tillagade måltid kännetecknas av färska ingredienser, säsongsbetonad fisk och hemmagjorda desserter.

Siciliansk fest

1 757 kr SEK per gäst
Denna meny erbjuder en mängd olika regionala rätter, från multe med sfincione, till rostad bläckfisk med linser, till saffransrisotto och marinerade ansjovis. Linfångad fisk baserad på dagens fångst med säsongsbetonade grönsaker. Avslutningsvis en krämig efterrätt med inslag och aromer av citron

Kockens 6-rättersmeny

2 076 kr SEK per gäst
Denna läckra måltid erbjuder kreativa förrätter, lokala grönsaker, handgjord pasta och huvudrätter baserade på fisk.
Du kan skicka ett meddelande till Gioacchino för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
Jag har arbetat som chefskock på restauranger i London och över hela Italien.
Höjdpunkt i karriären
Jag hade äran att laga mat åt Dalai Lama Tenzin Gyatso.
Utbildning och träning
Jag utbildade mig på Alma-skolan i Parma med kocken Gualtiero Marchesi.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Historical centre of Palermo. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 12 år eller äldre kan delta, upp till 8 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Gioacchino är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?