Sydstatsmat av Kyle
Jag är en professionell kock med 27 års erfarenhet.
Automatiskt översatt
Kock i Salaberry-de-Valleyfield
Tillhandahålls i ditt boende
Specialmeny
806 kr SEK 806 kr SEK per gäst
Njut av en meny med grillad vattenmelon med chipotle-limehonung, klibbiga revbensspjäll med lönnsirap och senap, och biftartar toppad med kanderade jalapeños och majsbrödssmulor. Torsk med majsmaque choux och salsa verde, följt av panna cotta med rosmarin.
Rostad fläskmage
873 kr SEK 873 kr SEK per gäst
Njut av rostad butternut squash-soppa med rostade pumpafrön och crème fraîche, följt av 24-timmars sous vide sidfläsk med puré på svensk kålrot, rostade grönsaker och lönnsås. Avsluta med en klibbig chokladkaka, skyr och färska bär.
Steakhouse-middag
1 343 kr SEK 1 343 kr SEK per gäst
Njut av en steakhouse-inspirerad måltid med panngrillad hängbiff, krispig ankafettpotatis och bearnaisesås. Även Welsh rarebit och en friséesallad med rostade körsbärstomater, krispig bacon och lönnvinägrett ingår.
Du kan skicka ett meddelande till Chef Kyle för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
27 års erfarenhet
Jag har lagat mat professionellt i över 20 år och jag brinner för god mat.
Höjdpunkt i karriären
Jag har haft möjlighet att laga mat för några fantastiska människor som privat kock.
Utbildning och träning
Jag har arbetat på restauranger med Michelin-stjärnor och utbildat mig under välrenommerade kockar.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Montréal, Ottawa och Salaberry-de-Valleyfield. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Ingen tillgänglighet
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




