Cuisine française av Nicolas
Fransk gourmetmat med fokus på teknik och exceptionella produkter
Automatiskt översatt
Kock i Bordeaux
Tillhandahålls i ditt boende
Bistronomisk meny
1 203 kr SEK
3-taktsmeny (förrätt, maträtt, efterrätt) gjord av färska, säsongsbetonade, kvalitet, prioritering av ekologiskt.
Menu Epicurien
1 804 kr SEK
5-taktsmeny (mun, entré, 2 rätter, efterrätt) baserat på premium, säsongsbetonade, kvalitetsfärska produkter, prioritering av ekologiskt.
Gourmetmeny
2 460 kr SEK
3-taktsmeny (mun, 2 ingångar, 2 rätter, efterrätt, söt) gjord av exceptionella, säsongsbetonade färska råvaror av hög kvalitet, som prioriterar ekologiska.
Kaviarprovning
2 679 kr SEK
Provsmakning av 5 kaviars från Aquitaine, Frankrike. Minst 6 personer.
Du kan skicka ett meddelande till Nicolas för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
25 års erfarenhet
Normand, jag har arbetat i gastronomiska inrättningar och lett kök.
Privat kock för kändisar
Min gourmetmat uppskattas vid privata middagar och festliga cocktailar.
Statligt examensbevis
Jag har en statlig examen i matlagning och bakning. Medlem i Disciples d'Auguste Escoffier.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Betygsatt med 5.0 av 5 stjärnor, från 1 omdöme
Genomsnittsbetyg visas efter 3 omdömen.
0 av 0 objekt visas
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Bordeaux, Arcachon, Cap Ferret och Saint-Émilion. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Nicolas är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
1 203 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?





