Res i min gourmetvärld med Nicolas

Jag erbjuder traditionell, medelhavs- och asiatisk mat.
Automatiskt översatt
Kock
Tillhandahålls hos Chef Nico

Gourmetpromenad

971 kr SEK 971 kr SEK per gäst
Upptäck vårens smaker, från havsabborre till röding, från lamm från Pyrenéerna till Aubrac-ko.

Specialmeny

1 671 kr SEK 1 671 kr SEK per gäst
Provsmakning av exceptionella produkter, mognat galiciskt nötkött av rasen Rubia Gallega, Mangalica-gris, gamberro rosso.

Air de gastronomie

1 941 kr SEK 1 941 kr SEK per gäst
Gastronomisk resa med hummerravioli med gåslever och en Wellington av oxfilé och blå hummer.
Du kan skicka ett meddelande till Chef Nico för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
25 års erfarenhet
Jag har examen i matlagning och konditori och har erfarenhet av servering.
Catering från Paris till Genève
Jag arbetade som cateringchef från Paris till Genève och förfinade mina färdigheter.
Examinerad inom matlagning och konditori
Jag har en examen i matlagning och konditori.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Chef Nico är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
971 kr SEK Från 971 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Res i min gourmetvärld med Nicolas

Jag erbjuder traditionell, medelhavs- och asiatisk mat.
Automatiskt översatt
Kock
Tillhandahålls hos Chef Nico
971 kr SEK Från 971 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Gourmetpromenad

971 kr SEK 971 kr SEK per gäst
Upptäck vårens smaker, från havsabborre till röding, från lamm från Pyrenéerna till Aubrac-ko.

Specialmeny

1 671 kr SEK 1 671 kr SEK per gäst
Provsmakning av exceptionella produkter, mognat galiciskt nötkött av rasen Rubia Gallega, Mangalica-gris, gamberro rosso.

Air de gastronomie

1 941 kr SEK 1 941 kr SEK per gäst
Gastronomisk resa med hummerravioli med gåslever och en Wellington av oxfilé och blå hummer.
Du kan skicka ett meddelande till Chef Nico för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
25 års erfarenhet
Jag har examen i matlagning och konditori och har erfarenhet av servering.
Catering från Paris till Genève
Jag arbetade som cateringchef från Paris till Genève och förfinade mina färdigheter.
Examinerad inom matlagning och konditori
Jag har en examen i matlagning och konditori.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Chef Nico är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?