Kaliforniens bästa med kocken Dave

Jag skapar minnesvärda måltider och upplevelser inspirerade av Kaliforniens kulinariska landskap.
Automatiskt översatt
Kock i Guerneville
Tillhandahålls i ditt boende

Brunch i vindistrikt

1 547 kr SEK per gäst
Avslappnat gäng med amerikanska klassiker, tillsammans med mexikanska och grekiska influenser. Bakad grekisk frittata – fetaost, ris, purjolök, riven zucchini och bergsörter Ebelskevers – En Solvang-specialitet, pannkakor i holländsk stil med alla pålägg Mexikansk fruktsallad – med mynta och toppad med tajin Autentisk Corned Beef Hash – med färsk Corned Beef, Yukon-potatis, lök och grön paprika Chilaquiles – En enkel men klassisk mexikansk äggrätt Traditionella frukosttillbehör

Valle delicacies

1 547 kr SEK per gäst
En meny som visar det bästa av Baja, påverkad av lokala smaker och tekniker som lärs av de bästa kockarna. Avokado- och citrussallad – grapefrukt, avokado, hyvlad rödlök, krasse, tomat och mynta. Grönt korianderis – en Baja-klassiker med kummin och schalottenlök Vitrandig havsabborre La Paz – Meyer-citron, jalapeño, rödlök och örter. Toppad med Aguachile Verde Sopes med Queso Fresco – Rustika mexikanska masakoppar med bondost, torkad chili och rostad majs. Päron Pacifica – Over Pan Dulce

West Coast-grill

1 669 kr SEK per gäst
Den här menyn är inspirerad av de fantastiska smakerna från vår Central Coast och ger en nick till några legendariska recept och platser Sallad Corte Madera - Babykale, Napa Cabbage, Roma Tomato, Avokado, Cebollita, Citron/timjandressing Biff Tri Tip Central Coast - I vår husmarinad, långsamt tillagad, tunt skivad och serverad med Salsa Cruda Örtrostad hel kyckling från frigående höns – örter, olivolja, vitlök och citrus Sofrito svarta bönor, jasminris Grillad squash från Coachella Valley Brödpudding med Bananas Foster

Hög-låg stil tacos

1 669 kr SEK per gäst
Klassiska gatustacos i södra Kalifornien med hemgjorda salsor som packar en punch. Nylagade chips med guacamole Hemgjorda salsor från grunden Carne Rancheria – tunnskivad flankbiff marinerad till perfektion och sedan grillad. Pollo Adobado – Kyckling i Adobo, en rökig, milt kryddig blandning. Frijoles Borrachos med rött ris Grillade cebollitas med pasilla chili Handpressade tortillas Glass Torta Estilo Sanchez – Mexikanska muffins med tajin-pekannötter, mint och vaniljglass.

Tales Of The Bay

1 734 kr SEK per gäst
En meny inspirerad av en resa längs Kaliforniens kust, blanda italienska, spanska, mexikanska och portugisiska influenser. Caesar Salad A La Minute – Den klassiska Tijuana-presentationen blandas på beställning Cioppino À Portuguesa – En portugisisk version av den klassiska skaldjortan Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker Sea Bass Nob Hill – individuellt bakad i en fluffig bakverkskorpa med citrusskal, japansk mintblad, rökt lax Lemon Ricotta Poundcake – gjord från grunden
Du kan skicka ett meddelande till David för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
40 års erfarenhet
Jag har arbetat i olika kulinariska roller, från chefskock till matfotograf.
Höjdpunkt i karriären
Mitt skrivande har gett mig smeknamnet "Kaliforniens Anthony Bourdain".
Utbildning och träning
Jag har en bakgrund inom film och TV från Cal State Fullerton.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 2 omdömen

Genomsnittsbetyg visas efter 3 omdömen.
0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Guerneville, Sankt Helena, Healdsburg och Sonoma. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Ingen tillgänglighet
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Kaliforniens bästa med kocken Dave

Jag skapar minnesvärda måltider och upplevelser inspirerade av Kaliforniens kulinariska landskap.
Automatiskt översatt
Kock i Guerneville
Tillhandahålls i ditt boende
Ingen tillgänglighet
Gratis avbokning

Brunch i vindistrikt

1 547 kr SEK per gäst
Avslappnat gäng med amerikanska klassiker, tillsammans med mexikanska och grekiska influenser. Bakad grekisk frittata – fetaost, ris, purjolök, riven zucchini och bergsörter Ebelskevers – En Solvang-specialitet, pannkakor i holländsk stil med alla pålägg Mexikansk fruktsallad – med mynta och toppad med tajin Autentisk Corned Beef Hash – med färsk Corned Beef, Yukon-potatis, lök och grön paprika Chilaquiles – En enkel men klassisk mexikansk äggrätt Traditionella frukosttillbehör

Valle delicacies

1 547 kr SEK per gäst
En meny som visar det bästa av Baja, påverkad av lokala smaker och tekniker som lärs av de bästa kockarna. Avokado- och citrussallad – grapefrukt, avokado, hyvlad rödlök, krasse, tomat och mynta. Grönt korianderis – en Baja-klassiker med kummin och schalottenlök Vitrandig havsabborre La Paz – Meyer-citron, jalapeño, rödlök och örter. Toppad med Aguachile Verde Sopes med Queso Fresco – Rustika mexikanska masakoppar med bondost, torkad chili och rostad majs. Päron Pacifica – Over Pan Dulce

West Coast-grill

1 669 kr SEK per gäst
Den här menyn är inspirerad av de fantastiska smakerna från vår Central Coast och ger en nick till några legendariska recept och platser Sallad Corte Madera - Babykale, Napa Cabbage, Roma Tomato, Avokado, Cebollita, Citron/timjandressing Biff Tri Tip Central Coast - I vår husmarinad, långsamt tillagad, tunt skivad och serverad med Salsa Cruda Örtrostad hel kyckling från frigående höns – örter, olivolja, vitlök och citrus Sofrito svarta bönor, jasminris Grillad squash från Coachella Valley Brödpudding med Bananas Foster

Hög-låg stil tacos

1 669 kr SEK per gäst
Klassiska gatustacos i södra Kalifornien med hemgjorda salsor som packar en punch. Nylagade chips med guacamole Hemgjorda salsor från grunden Carne Rancheria – tunnskivad flankbiff marinerad till perfektion och sedan grillad. Pollo Adobado – Kyckling i Adobo, en rökig, milt kryddig blandning. Frijoles Borrachos med rött ris Grillade cebollitas med pasilla chili Handpressade tortillas Glass Torta Estilo Sanchez – Mexikanska muffins med tajin-pekannötter, mint och vaniljglass.

Tales Of The Bay

1 734 kr SEK per gäst
En meny inspirerad av en resa längs Kaliforniens kust, blanda italienska, spanska, mexikanska och portugisiska influenser. Caesar Salad A La Minute – Den klassiska Tijuana-presentationen blandas på beställning Cioppino À Portuguesa – En portugisisk version av den klassiska skaldjortan Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker Sea Bass Nob Hill – individuellt bakad i en fluffig bakverkskorpa med citrusskal, japansk mintblad, rökt lax Lemon Ricotta Poundcake – gjord från grunden
Du kan skicka ett meddelande till David för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
40 års erfarenhet
Jag har arbetat i olika kulinariska roller, från chefskock till matfotograf.
Höjdpunkt i karriären
Mitt skrivande har gett mig smeknamnet "Kaliforniens Anthony Bourdain".
Utbildning och träning
Jag har en bakgrund inom film och TV från Cal State Fullerton.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 2 omdömen

Genomsnittsbetyg visas efter 3 omdömen.
0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Guerneville, Sankt Helena, Healdsburg och Sonoma. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?