Kaliforniens bästa med kocken Dave
Jag skapar minnesvärda måltider och upplevelser inspirerade av Kaliforniens kulinariska landskap.
Automatiskt översatt
Kock i Guerneville
Tillhandahålls i ditt boende
Brunch i vindistrikt
1 547 kr SEK per gäst
Avslappnat gäng med amerikanska klassiker, tillsammans med mexikanska och grekiska influenser.
Bakad grekisk frittata – fetaost, ris, purjolök, riven zucchini och bergsörter
Ebelskevers – En Solvang-specialitet, pannkakor i holländsk stil med alla pålägg
Mexikansk fruktsallad – med mynta och toppad med tajin
Autentisk Corned Beef Hash – med färsk Corned Beef, Yukon-potatis, lök och grön paprika
Chilaquiles – En enkel men klassisk mexikansk äggrätt
Traditionella frukosttillbehör
Valle delicacies
1 547 kr SEK per gäst
En meny som visar det bästa av Baja, påverkad av lokala smaker och tekniker som lärs av de bästa kockarna.
Avokado- och citrussallad – grapefrukt, avokado, hyvlad rödlök, krasse, tomat och mynta.
Grönt korianderis – en Baja-klassiker med kummin och schalottenlök
Vitrandig havsabborre La Paz – Meyer-citron, jalapeño, rödlök och örter. Toppad med Aguachile Verde
Sopes med Queso Fresco – Rustika mexikanska masakoppar med bondost, torkad chili och rostad majs.
Päron Pacifica – Over Pan Dulce
West Coast-grill
1 669 kr SEK per gäst
Den här menyn är inspirerad av de fantastiska smakerna från vår Central Coast och ger en nick till några legendariska recept och platser
Sallad Corte Madera - Babykale, Napa Cabbage, Roma Tomato, Avokado, Cebollita, Citron/timjandressing
Biff Tri Tip Central Coast - I vår husmarinad, långsamt tillagad, tunt skivad och serverad med Salsa Cruda
Örtrostad hel kyckling från frigående höns – örter, olivolja, vitlök och citrus
Sofrito svarta bönor, jasminris
Grillad squash från Coachella Valley
Brödpudding med Bananas Foster
Hög-låg stil tacos
1 669 kr SEK per gäst
Klassiska gatustacos i södra Kalifornien med hemgjorda salsor som packar en punch.
Nylagade chips med guacamole
Hemgjorda salsor från grunden
Carne Rancheria – tunnskivad flankbiff marinerad till perfektion och sedan grillad.
Pollo Adobado – Kyckling i Adobo, en rökig, milt kryddig blandning.
Frijoles Borrachos med rött ris
Grillade cebollitas med pasilla chili
Handpressade tortillas
Glass Torta Estilo Sanchez – Mexikanska muffins med tajin-pekannötter, mint och vaniljglass.
Tales Of The Bay
1 734 kr SEK per gäst
En meny inspirerad av en resa längs Kaliforniens kust, blanda italienska, spanska, mexikanska och portugisiska influenser.
Caesar Salad A La Minute – Den klassiska Tijuana-presentationen blandas på beställning
Cioppino À Portuguesa – En portugisisk version av den klassiska skaldjortan
Pasta North Beach – en San Francisco-klassiker
Sea Bass Nob Hill – individuellt bakad i en fluffig bakverkskorpa med citrusskal, japansk mintblad, rökt lax
Lemon Ricotta Poundcake – gjord från grunden
Du kan skicka ett meddelande till David för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
40 års erfarenhet
Jag har arbetat i olika kulinariska roller, från chefskock till matfotograf.
Höjdpunkt i karriären
Mitt skrivande har gett mig smeknamnet "Kaliforniens Anthony Bourdain".
Utbildning och träning
Jag har en bakgrund inom film och TV från Cal State Fullerton.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
5.0 av 5 stjärnor, från 2 omdömen
Genomsnittsbetyg visas efter 3 omdömen.
0 av 0 objekt visas
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Guerneville, Sankt Helena, Healdsburg och Sonoma. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Ingen tillgänglighet
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?