Fransk gastronomi av Jeff
Jag lagar raffinerade rätter med säsongsprodukter.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
Gourmetmåltider
1 846 kr SEK 1 846 kr SEK per gäst
Måltider med klassiker från det franska köket. Upptäck produkter som gåslever, tryffel och kalvbräss.
Världskök
1 846 kr SEK 1 846 kr SEK per gäst
Middagsresa med smaker från Asien och Indien. Recept på hemmagjord curry och kryddarbete.
Vegetarisk mat
1 846 kr SEK 1 846 kr SEK per gäst
Vegetariska måltider med säsongsprodukter och spannmål. Förrätter, huvudrätter, grönsaksdesserter.
Mat- och vinparning
2 172 kr SEK 2 172 kr SEK per gäst
Utsökt mat med franska rätter och vin. Förrätter, huvudrätter, desserter för 3 personer.
Exceptionellt kött
2 172 kr SEK 2 172 kr SEK per gäst
Provsmakning av wagyukött rökt över öppen eld. Benmärg med fleur de sel, svamp med persilja.
Cuisine casher
2 389 kr SEK 2 389 kr SEK per gäst
Kosher medelhavsmat. Förrätter, huvudrätter, efterrätter utan animaliskt fett, meny med fisk.
Du kan skicka ett meddelande till Jefferson för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
20 års erfarenhet
Som privat kock i hemmet lagade jag mat åt en inredningsarkitekt på Place des Vosges.
Kock och konditor
Jag har varit kock och konditor i kända restauranger.
Hotell och restaurang
Jag har också utbildat mig inom gourmetmatlagning, konditori och charkuteri.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Paris. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
75017, Paris, Frankrike
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Alternativ för teckenspråk
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Jefferson är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
1 846 kr SEK Från 1 846 kr SEK per gäst
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?







