Italiensk fusionsmat av Giuseppe
Min matlagning är en världsomspännande blandning av medelhavs-, italiensk och japansk mat.
Automatiskt översatt
Kock i Nord de Palma District
Tillhandahålls i ditt boende
Familjemeny
673 kr SEK per gäst
En informell 2-rättersmeny som är idealisk för familjestunder. Lyxiga alternativ inkluderar en förrätt och en huvudrätt eller en huvudrätt och en dessert.
Paella eller grill
717 kr SEK per gäst
En tjänst som erbjuder färsk skaldjurspaella, levande hummer och ett urval av desserter. Grillservicen inkluderar kvalitetskött, med halalalternativ tillgängliga.
Klassisk meny
960 kr SEK per gäst
En komplett 3-rättersmeny (förrätt, huvudrätt och dessert) som är tillgänglig i medelhavs-, italiensk, mallorkinsk och japansk mat.
Avsmakningsmeny med 5 rätter
1 269 kr SEK per gäst
Denna avsmakningsmeny (2 förrätter, 2 huvudrätter, 1 dessert) kommer med ett urval av medelhavs-, italienska och japanska rätter och inkluderar kock- och servitörsservice.
Du kan skicka ett meddelande till Stradivari för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
21 års erfarenhet
Jag har lagat mat och rest mycket i hela Italien och arbetat på många anmärkningsvärda restauranger.
Höjdpunkt i karriären
Jag förberedde en sushi-meny med färsk fisk och skaldjur för en känd skådespelares familj.
Utbildning och träning
Jag har arbetat i köken på Ducati Caffé, Gusto, Sicilia och andra.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Nord de Palma District. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Stradivari är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
Från 673 kr SEK per gäst
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?