Lyxig matupplevelse med kocken Antonio Patella
Jag skapar innovativ italiensk mat med hjälp av färdigheter som jag har lärt mig i Italien, USA och Asien.
Automatiskt översatt
Kock i Florens
Tillhandahålls i ditt boende
Privat middag med 4 rätter
1 973 kr SEK per gäst
En 4-rättersresa skräddarsydd för dig, som inkluderar inledande amuse-bouche och avslutande petit four. Varje detalj är utformad efter din smak. Privat och reserverad upplevelse.
6-rätters avsmakning
2 521 kr SEK per gäst
Menyn kan vara kött, fisk eller blandad, allt skräddarsytt för kunden. Det börjar alltid med amuse-bouche och slutar med petit four utöver de 6 huvudrätterna
Lyxig privat matplats
3 288 kr SEK per gäst
En exklusiv upplevelse med dedikerad mise en place, skräddarsydda menyer och utvalda viner. Perfekt för dem som vill ha det bästa av en privat middag. Allt anpassas efter smak och tillfälle.
Du kan skicka ett meddelande till Antonio & Alessia för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
9 års erfarenhet
Jag utbildade mig på den berömda ALMA-skolan och arbetade på restauranger med stjärnor i Michelin-guiden.
Mentorskap med Valentino Marcattilii
Efter ALMA och stjärnmärkta restauranger skapade jag en skräddarsydd privat restaurangservice.
Studerade matlagning och ekonomi
Examen i ekonomi och management och examen från ALMA\ Scuola di Cucina Italiana
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Florens. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
50134, Florens, Toscana, Italien
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Antonio & Alessia är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
Från 1 973 kr SEK per gäst
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?