Gourmetmat från jord till bord av James

Jag skapar personliga menyer med lokala, hållbara ingredienser.
Automatiskt översatt
Kock i Napa
Tillhandahålls i ditt boende

Vintermatupplevelse

2 387 kr SEK 2 387 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 159 kr SEK
En mångsidig meny med italienska, latinamerikanska och lokala smaker är perfekt för en vintermiddagsupplevelse med varma, tröstande och starka kulinariska skapelser.

Asiatisk fusion 2.0

2 626 kr SEK 2 626 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 9 546 kr SEK
En modern tolkning av asiatiska smaker, som blandar traditionella tekniker med djärva, moderna knorrar.

Hoppa in i sommaren

2 626 kr SEK 2 626 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 8 114 kr SEK
En fräsch, säsongsbetonad meny inspirerad av medelhavs- och lokala smaker, som lyfter fram de bästa ingredienserna från våren och sommaren.
Du kan skicka ett meddelande till James för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
15 års erfarenhet
Jag har haft chefsroller i Napa Valley, Seattle och Montana.
Höjdpunkt i karriären
Jag utbildade mig under mästerkockarna Mathew Bousquet, Tamara Murphy och Philippe Jeanty.
Utbildning och träning
Förutom kulinarisk skola lärde jag mig av Matthew Bousquet och Tamara Murphy.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 3 omdömen

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Napa, Sonoma, Santa Rosa och San Francisco. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
2 387 kr SEK Från 2 387 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 159 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Gourmetmat från jord till bord av James

Jag skapar personliga menyer med lokala, hållbara ingredienser.
Automatiskt översatt
Kock i Napa
Tillhandahålls i ditt boende
2 387 kr SEK Från 2 387 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 159 kr SEK
Gratis avbokning

Vintermatupplevelse

2 387 kr SEK 2 387 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 159 kr SEK
En mångsidig meny med italienska, latinamerikanska och lokala smaker är perfekt för en vintermiddagsupplevelse med varma, tröstande och starka kulinariska skapelser.

Asiatisk fusion 2.0

2 626 kr SEK 2 626 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 9 546 kr SEK
En modern tolkning av asiatiska smaker, som blandar traditionella tekniker med djärva, moderna knorrar.

Hoppa in i sommaren

2 626 kr SEK 2 626 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 8 114 kr SEK
En fräsch, säsongsbetonad meny inspirerad av medelhavs- och lokala smaker, som lyfter fram de bästa ingredienserna från våren och sommaren.
Du kan skicka ett meddelande till James för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
15 års erfarenhet
Jag har haft chefsroller i Napa Valley, Seattle och Montana.
Höjdpunkt i karriären
Jag utbildade mig under mästerkockarna Mathew Bousquet, Tamara Murphy och Philippe Jeanty.
Utbildning och träning
Förutom kulinarisk skola lärde jag mig av Matthew Bousquet och Tamara Murphy.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 3 omdömen

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Napa, Sonoma, Santa Rosa och San Francisco. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?