Live-Fire Festmåltid av Chef G

Jag skapar uppslukande kulinariska upplevelser som blandar tradition, eld och smaker från argentinska Asado och långsam matlagning över öppen eld.
Automatiskt översatt
Kock i Asheville
Tillhandahålls i ditt boende

Traditionell grillning

1 418 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 727 kr SEK
En traditionell gaucho-stil asado ger essensen av argentinsk grill till ditt bord. Kolgrillad Ribeye Rökt senapsflankstek Strykjärn kors revbensspjäll Grillad kyckling i asado-stil Kolrostade teriyakigrönsaker Sötpotatis "Al Rescoldo" Signatur-Caesarsallad

Komplett Asado-upplevelse

1 608 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 727 kr SEK
Upplev en komplett sann argentinsk Asado med färska, säsongsbetonade produkter. En fest för hela familjen: Appetizers Choripán Sliders Rökta Portobello- och briebites Kammusslor inslagna i prosciutto Första kursen Patagonisk skördesallad Huvudbana Kolgrillad Ribeye Rökt senapsflankstek Strykjärn kors revbensspjäll Grillad kyckling i asado-stil Kolrostade teriyakigrönsaker Sötpotatis "Al Rescoldo" Dessert Fuegos bourbonchokladbrownie

Från havet till grillen

1 608 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 727 kr SEK
Räkor, kammusslor, ostron, lax, mahi mahi, snapper och bläckfisk. Allt i gaucho-stil på vår öppna grill.

10-rätters live-fire-meny

1 702 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 508 kr SEK
Första rätten: Ember-Kissed Oysters Andra rätten: Provoleta a la Parrilla Tredje rätten: Skördesallad Fjärde rätten: "A la Llama" Carolina Trout Femte rätten: Rökt polentamedaljong Sjätte rätten: 'A la Cruz' Baby Back Ribs Sjunde rätten: grillade kycklingvingar Åttonde rätten: 24-timmars dry-saltad filet mignon Nionde rätten: Säsongens rot- och vinstocksgrönsaker Efterrätt: Traditionell flan med färsk grädde och bär
Du kan skicka ett meddelande till Guillermo för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
16 års erfarenhet
Nästan 20 års erfarenhet som professionell öppen eld-kock.
Höjdpunkt i karriären
Ägare och chefskock på Las Piedras, argentinsk grill och restaurang, i över 15 år.
Utbildning och träning
Jag är född och uppvuxen i Buenos Aires och lärde mig hemligheterna bakom matlagning över öppen eld av min farfar.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 2 omdömen

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Asheville, Candler och Canton. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 20 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 608 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 727 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Live-Fire Festmåltid av Chef G

Jag skapar uppslukande kulinariska upplevelser som blandar tradition, eld och smaker från argentinska Asado och långsam matlagning över öppen eld.
Automatiskt översatt
Kock i Asheville
Tillhandahålls i ditt boende
1 608 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 727 kr SEK
Gratis avbokning

Traditionell grillning

1 418 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 727 kr SEK
En traditionell gaucho-stil asado ger essensen av argentinsk grill till ditt bord. Kolgrillad Ribeye Rökt senapsflankstek Strykjärn kors revbensspjäll Grillad kyckling i asado-stil Kolrostade teriyakigrönsaker Sötpotatis "Al Rescoldo" Signatur-Caesarsallad

Komplett Asado-upplevelse

1 608 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 727 kr SEK
Upplev en komplett sann argentinsk Asado med färska, säsongsbetonade produkter. En fest för hela familjen: Appetizers Choripán Sliders Rökta Portobello- och briebites Kammusslor inslagna i prosciutto Första kursen Patagonisk skördesallad Huvudbana Kolgrillad Ribeye Rökt senapsflankstek Strykjärn kors revbensspjäll Grillad kyckling i asado-stil Kolrostade teriyakigrönsaker Sötpotatis "Al Rescoldo" Dessert Fuegos bourbonchokladbrownie

Från havet till grillen

1 608 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 4 727 kr SEK
Räkor, kammusslor, ostron, lax, mahi mahi, snapper och bläckfisk. Allt i gaucho-stil på vår öppna grill.

10-rätters live-fire-meny

1 702 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 8 508 kr SEK
Första rätten: Ember-Kissed Oysters Andra rätten: Provoleta a la Parrilla Tredje rätten: Skördesallad Fjärde rätten: "A la Llama" Carolina Trout Femte rätten: Rökt polentamedaljong Sjätte rätten: 'A la Cruz' Baby Back Ribs Sjunde rätten: grillade kycklingvingar Åttonde rätten: 24-timmars dry-saltad filet mignon Nionde rätten: Säsongens rot- och vinstocksgrönsaker Efterrätt: Traditionell flan med färsk grädde och bär
Du kan skicka ett meddelande till Guillermo för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
16 års erfarenhet
Nästan 20 års erfarenhet som professionell öppen eld-kock.
Höjdpunkt i karriären
Ägare och chefskock på Las Piedras, argentinsk grill och restaurang, i över 15 år.
Utbildning och träning
Jag är född och uppvuxen i Buenos Aires och lärde mig hemligheterna bakom matlagning över öppen eld av min farfar.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 2 omdömen

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Asheville, Candler och Canton. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 20 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?