Privat kockupplevelse med kocken Adam Allison
Jag specialiserar mig på att skapa unika rätter som blandar sydliga och sydvästra smaker. Jag är en Food Network Chopped-mästare och en Food Network Supermarket Stakeout-mästare.
Automatiskt översatt
Kock i Mesa
Tillhandahålls i ditt boende
Fusionsfest
1 135 kr SEK
Njut av en klassisk men innovativ middagsmeny med högkvalitativa ingredienser och smaker som balanserats av experter.
Säsongsbetonad avsmakningsmeny
1 229 kr SEK
Njut av en genomtänkt måltid med fyra rätter som är utformad för att få fram det bästa av säsongsbetonade och lokalt producerade ingredienser.
Gourmetkockens urval
1 891 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 5 672 kr SEK
Ge dig ut på en förhöjd matupplevelse med rätter skapade av experter som visar djärva smaker och ingredienser av hög kvalitet.
Bartending-tjänster
2 364 kr SEK
Låt en av våra expertbartenders skapa cocktails för ditt speciella evenemang. Kan skapa anpassade specialcocktails eller erbjuda vin. Levereras med blandare, koppar, is, mobil bar vid behov. (Värden måste tillhandahålla alkohol)
Du kan skicka ett meddelande till Adam för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
20 års erfarenhet
Jag har varit privat kock åt kändisar, proffsidrottare och många fler.
Food Network-vinnare
Jag vann Food Networks Chopped-tävling.
Utexaminerad från kulinarisk skola
Jag utbildade mig på Le Cordon Bleu och under min mormor.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Scottsdale, Superior och Coolidge. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
Gilbert, Arizona, 85296, USA
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 135 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?





