Gourmetmåltid hemma med Johann
Jag erbjuder menyer som är utarbetade med exceptionella produkter i ditt Airbnb.
Automatiskt översatt
Kock i Paris
Tillhandahålls i ditt boende
Privat måltid
939 kr SEK per gäst
Meny speciellt framtagen för dig, med exceptionella produkter och en personlig upplevelse.
Privat måltid 3 rätter
939 kr SEK per gäst
Meny speciellt framtagen för dig, med exceptionella produkter och en personlig upplevelse.
Matlagningskurs
1 105 kr SEK per gäst
Lektioner för en eller två personer för att förbättra en teknik eller lära sig en specifik maträtt. Provsmakning i slutet av sessionen.
Exceptionella provsmakningar
1 989 kr SEK per gäst
Upptäck de bästa produkterna som tryffel, exceptionellt kött, sällsynta skinkar, kaviar, viner och champagner från stora hus.
Gourmetmåltid 6 rätter
2 210 kr SEK per gäst
Guidad provsmakning av 6 mycket tekniska rätter tillagade med de bästa råvarorna.
Du kan skicka ett meddelande till Johann för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
10 års erfarenhet
Självlärd kock sedan 2008, skapare av moderna och välsmakande rätter.
Kock på Maison Bogard
Framgång genom att skapa en innovativ matlagning som kombinerar tradition och modernitet.
Kokkurs
Självlärd, utbildad hos Thierry Conte, Sébastien Danet, och gourmetresor.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Paris, Boulogne-Billancourt, Issy-les-Moulineaux och Vincennes. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
92000, Nanterre, Frankrike
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Johann är värd som privatperson
De är ansvariga för denna tjänst.
Från 939 kr SEK per gäst
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?