Modern Texas Fire av Chef Van Dorn

Utbildad på Leiths School of Food and Wine, Executive Chef för Hill Country Catering.
Automatiskt översatt
Kock i Fredericksburg
Tillhandahålls i ditt boende

Säsongsbetonat buffébord

956 kr SEK 956 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Denna säsongsbetonade fest innehåller konstnärligt arrangerade ostar, charkuteri, färsk frukt och hemmagjorda tillbehör.

Avslappnade publikfavoriter

956 kr SEK 956 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Detta roterande urval av huvudrätter, sidor och tillbehör är utformat för avslappnade sammankomster eller kontorsluncher.

Säsongsbetonad familjemiddag

1 338 kr SEK 1 338 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Genomtänkta rätter serveras i mitten av bordet för en avslappnad, upphöjd atmosfär.

Middag med 3–4 rätter

1 911 kr SEK 1 911 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Denna 3-4-rätters middag inkluderar vackert presenterade säsongsbetonade, kockdrivna rätter.

Avsmakningsmeny med sju rätter

2 866 kr SEK 2 866 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Denna intima avsmakningsmeny med sju rätter erbjuder säsongsbetonade, uttrycksfulla rätter som visar upp modern Texas-smak.
Du kan skicka ett meddelande till Shannon för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Jag lagade mat i respekterade kök i Austin och ledde evenemang innan jag erbjöd privata middagar.
Höjdpunkt i karriären
Jag är den första texanen som tar examen från Leiths School of Food and Wine i London.
Utbildning och träning
Jag utbildade mig på Leiths School of Food and Wine och har en sommeliercertifiering på nivå 1.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Fredericksburg. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig: San Marcos, Texas, 78666, USA

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 338 kr SEK Från 1 338 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Modern Texas Fire av Chef Van Dorn

Utbildad på Leiths School of Food and Wine, Executive Chef för Hill Country Catering.
Automatiskt översatt
Kock i Fredericksburg
Tillhandahålls i ditt boende
1 338 kr SEK Från 1 338 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Gratis avbokning

Säsongsbetonat buffébord

956 kr SEK 956 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Denna säsongsbetonade fest innehåller konstnärligt arrangerade ostar, charkuteri, färsk frukt och hemmagjorda tillbehör.

Avslappnade publikfavoriter

956 kr SEK 956 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Detta roterande urval av huvudrätter, sidor och tillbehör är utformat för avslappnade sammankomster eller kontorsluncher.

Säsongsbetonad familjemiddag

1 338 kr SEK 1 338 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Genomtänkta rätter serveras i mitten av bordet för en avslappnad, upphöjd atmosfär.

Middag med 3–4 rätter

1 911 kr SEK 1 911 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Denna 3-4-rätters middag inkluderar vackert presenterade säsongsbetonade, kockdrivna rätter.

Avsmakningsmeny med sju rätter

2 866 kr SEK 2 866 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 14 325 kr SEK
Denna intima avsmakningsmeny med sju rätter erbjuder säsongsbetonade, uttrycksfulla rätter som visar upp modern Texas-smak.
Du kan skicka ett meddelande till Shannon för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
10 års erfarenhet
Jag lagade mat i respekterade kök i Austin och ledde evenemang innan jag erbjöd privata middagar.
Höjdpunkt i karriären
Jag är den första texanen som tar examen från Leiths School of Food and Wine i London.
Utbildning och träning
Jag utbildade mig på Leiths School of Food and Wine och har en sommeliercertifiering på nivå 1.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Fredericksburg. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig: San Marcos, Texas, 78666, USA

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?