Siciliens smak med kocken Fabio Simone
Upptäck det äkta Sicilien genom en raffinerad och engagerande kulinarisk upplevelse
Automatiskt översatt
Kock i Catania
Tillhandahålls i ditt boende
Den sicilianska trädgårdens essens
824 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Autentiska smaker av färska grönsaker och örter från öns trädgård
START
Giarratana rödlök tillagad sous vide, fylld med getost och basilika,
serveras med jordgubbsvinägrett
FÖRRÄTT
Carnaroli-risotto med pumpa och Etna-porcinisvamp,
buffalo blåmögelostsås
HUVUDRÄTT
Stekt linscroquette med saffranssås och krispiga vilda grönsaker
DESSERT
Mördeg med Chantillykräm och Etna
smultron
Etna: Jord, eld och kött
879 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
En resa från det sicilianska hjärtat, för en varm och djup upplevelse.
En berättelse om smak och ö-identitet
START
Cacio Cavallo-ostcrespella med siciliansk scottona-tartare, Etna-porcinisvamp, kaprisfrukt och vitlöksgroddar
FÖRRÄTT
Färsk paccheri pasta alla Norma med tomat
sås, stekt aubergine och bakad saltad
ricottaost
HUVUDRÄTT
Spädgris från Nebrodibergen
med Marsala-vinsås och örter
potatis
DESSERT
Provsmakning av sicilianska bakverk
Sicilien, där ön möter havet
989 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Smaka på havet, upplev Sicilien, känn Medelhavet
START
Lokal röd tonfisktartar, citrussallad med grapefrukt, apelsiner och citroner,
avokadomousse, yoghurtsås och persiljeklorofyll
FÖRRÄTT
Hemlagade pastaknappar fyllda med ricotta och kanderad citron,
lokal gurnard-fisksås och rostade vitlöksbrödsmulor
HUVUDRÄTT
Dagens fångst bakad en papillote med citruspanzanellasallad
DESSERT
Siciliansk citronmousse med bränt citronpulver
Lektion i färsk pastakokning
1 099 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 2 746 kr SEK
Upptäck konsten att göra handgjord färsk pasta i en engagerande och autentisk lektion. Under ledning av kocken Fabio Simone kommer du att lära dig att arbeta med mjöl och ägg för att skapa perfekta degar, forma olika traditionella pastatyper och laga klassiska italienska rätter. En praktisk och sensorisk upplevelse som blandar tradition och kreativitet och ger äkta och gamla smaker till ditt bord. Perfekt för dem som vill fördjupa sina kunskaper om italiensk matkultur och njuta av en välsmakande, rolig resa
Konsten att skapa smak
1 209 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Gourmet 5 rätter, en upplevelse av tradition och innovation
AMUSE BOUCHE
Sensorisk upplevelse med flytande pizza
Krämig rostad bröd, San Marzano-tomatsås, buffelstracciatellaost
START
Rostbiff i italiensk stil med tonfiskmajonnässås, kapris,
och escarole
FÖRRÄTT
Hemlagad bologneselasagne, lagrad parmesan
ost- och saffranssås
HUVUDRÄTT
Oxfilé med honung och svartpeppar, glaserad med kaffe
glaserade baby morötter och vilda grönsaker
DESSERT
Zabaione och tiramisù
Du kan skicka ett meddelande till Fabio för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
16 års erfarenhet
Jag förfinade mina kulinariska tekniker i Michelin-stjärnekök i Nice och Monte Carlo.
Arbetslivserfarenhet på The Shard
Jag arbetade på en känd restaurang i The Shard, London, och förfinade mina färdigheter i köket.
Tekniker för gästfrihetstjänster
Jag tog examen som tekniker inom gästfrihetstjänster.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Betygsatt med 5.0 av 5 stjärnor, från 1 omdöme
0 av 0 objekt visas
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Catania, Syrakusa och Taormina. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 4 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Fabio är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
1 099 kr SEK
Lägsta bokningsbelopp är 2 746 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?






