Siciliens smak med kocken Fabio Simone

Upptäck det äkta Sicilien genom en raffinerad och engagerande kulinarisk upplevelse
Automatiskt översatt
Kock i Catania
Tillhandahålls i ditt boende

Den sicilianska trädgårdens essens

824 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Autentiska smaker av färska grönsaker och örter från öns trädgård START Giarratana rödlök tillagad sous vide, fylld med getost och basilika, serveras med jordgubbsvinägrett FÖRRÄTT Carnaroli-risotto med pumpa och Etna-porcinisvamp, buffalo blåmögelostsås HUVUDRÄTT Stekt linscroquette med saffranssås och krispiga vilda grönsaker DESSERT Mördeg med Chantillykräm och Etna smultron

Etna: Jord, eld och kött

879 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
En resa från det sicilianska hjärtat, för en varm och djup upplevelse. En berättelse om smak och ö-identitet START Cacio Cavallo-ostcrespella med siciliansk scottona-tartare, Etna-porcinisvamp, kaprisfrukt och vitlöksgroddar FÖRRÄTT Färsk paccheri pasta alla Norma med tomat sås, stekt aubergine och bakad saltad ricottaost HUVUDRÄTT Spädgris från Nebrodibergen med Marsala-vinsås och örter potatis DESSERT Provsmakning av sicilianska bakverk

Sicilien, där ön möter havet

989 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Smaka på havet, upplev Sicilien, känn Medelhavet START Lokal röd tonfisktartar, citrussallad med grapefrukt, apelsiner och citroner, avokadomousse, yoghurtsås och persiljeklorofyll FÖRRÄTT Hemlagade pastaknappar fyllda med ricotta och kanderad citron, lokal gurnard-fisksås och rostade vitlöksbrödsmulor HUVUDRÄTT Dagens fångst bakad en papillote med citruspanzanellasallad DESSERT Siciliansk citronmousse med bränt citronpulver

Lektion i färsk pastakokning

1 099 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 746 kr SEK
Upptäck konsten att göra handgjord färsk pasta i en engagerande och autentisk lektion. Under ledning av kocken Fabio Simone kommer du att lära dig att arbeta med mjöl och ägg för att skapa perfekta degar, forma olika traditionella pastatyper och laga klassiska italienska rätter. En praktisk och sensorisk upplevelse som blandar tradition och kreativitet och ger äkta och gamla smaker till ditt bord. Perfekt för dem som vill fördjupa sina kunskaper om italiensk matkultur och njuta av en välsmakande, rolig resa

Konsten att skapa smak

1 209 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Gourmet 5 rätter, en upplevelse av tradition och innovation AMUSE BOUCHE Sensorisk upplevelse med flytande pizza Krämig rostad bröd, San Marzano-tomatsås, buffelstracciatellaost START Rostbiff i italiensk stil med tonfiskmajonnässås, kapris, och escarole FÖRRÄTT Hemlagad bologneselasagne, lagrad parmesan ost- och saffranssås HUVUDRÄTT Oxfilé med honung och svartpeppar, glaserad med kaffe glaserade baby morötter och vilda grönsaker DESSERT Zabaione och tiramisù
Du kan skicka ett meddelande till Fabio för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
16 års erfarenhet
Jag förfinade mina kulinariska tekniker i Michelin-stjärnekök i Nice och Monte Carlo.
Arbetslivserfarenhet på The Shard
Jag arbetade på en känd restaurang i The Shard, London, och förfinade mina färdigheter i köket.
Tekniker för gästfrihetstjänster
Jag tog examen som tekniker inom gästfrihetstjänster.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Betygsatt med 5.0 av 5 stjärnor, från 1 omdöme

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Catania, Syrakusa och Taormina. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 4 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Fabio är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.
1 099 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 746 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Siciliens smak med kocken Fabio Simone

Upptäck det äkta Sicilien genom en raffinerad och engagerande kulinarisk upplevelse
Automatiskt översatt
Kock i Catania
Tillhandahålls i ditt boende
1 099 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 746 kr SEK
Gratis avbokning

Den sicilianska trädgårdens essens

824 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Autentiska smaker av färska grönsaker och örter från öns trädgård START Giarratana rödlök tillagad sous vide, fylld med getost och basilika, serveras med jordgubbsvinägrett FÖRRÄTT Carnaroli-risotto med pumpa och Etna-porcinisvamp, buffalo blåmögelostsås HUVUDRÄTT Stekt linscroquette med saffranssås och krispiga vilda grönsaker DESSERT Mördeg med Chantillykräm och Etna smultron

Etna: Jord, eld och kött

879 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
En resa från det sicilianska hjärtat, för en varm och djup upplevelse. En berättelse om smak och ö-identitet START Cacio Cavallo-ostcrespella med siciliansk scottona-tartare, Etna-porcinisvamp, kaprisfrukt och vitlöksgroddar FÖRRÄTT Färsk paccheri pasta alla Norma med tomat sås, stekt aubergine och bakad saltad ricottaost HUVUDRÄTT Spädgris från Nebrodibergen med Marsala-vinsås och örter potatis DESSERT Provsmakning av sicilianska bakverk

Sicilien, där ön möter havet

989 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Smaka på havet, upplev Sicilien, känn Medelhavet START Lokal röd tonfisktartar, citrussallad med grapefrukt, apelsiner och citroner, avokadomousse, yoghurtsås och persiljeklorofyll FÖRRÄTT Hemlagade pastaknappar fyllda med ricotta och kanderad citron, lokal gurnard-fisksås och rostade vitlöksbrödsmulor HUVUDRÄTT Dagens fångst bakad en papillote med citruspanzanellasallad DESSERT Siciliansk citronmousse med bränt citronpulver

Lektion i färsk pastakokning

1 099 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 2 746 kr SEK
Upptäck konsten att göra handgjord färsk pasta i en engagerande och autentisk lektion. Under ledning av kocken Fabio Simone kommer du att lära dig att arbeta med mjöl och ägg för att skapa perfekta degar, forma olika traditionella pastatyper och laga klassiska italienska rätter. En praktisk och sensorisk upplevelse som blandar tradition och kreativitet och ger äkta och gamla smaker till ditt bord. Perfekt för dem som vill fördjupa sina kunskaper om italiensk matkultur och njuta av en välsmakande, rolig resa

Konsten att skapa smak

1 209 kr SEK 
Lägsta bokningsbelopp är 3 296 kr SEK
Gourmet 5 rätter, en upplevelse av tradition och innovation AMUSE BOUCHE Sensorisk upplevelse med flytande pizza Krämig rostad bröd, San Marzano-tomatsås, buffelstracciatellaost START Rostbiff i italiensk stil med tonfiskmajonnässås, kapris, och escarole FÖRRÄTT Hemlagad bologneselasagne, lagrad parmesan ost- och saffranssås HUVUDRÄTT Oxfilé med honung och svartpeppar, glaserad med kaffe glaserade baby morötter och vilda grönsaker DESSERT Zabaione och tiramisù
Du kan skicka ett meddelande till Fabio för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
16 års erfarenhet
Jag förfinade mina kulinariska tekniker i Michelin-stjärnekök i Nice och Monte Carlo.
Arbetslivserfarenhet på The Shard
Jag arbetade på en känd restaurang i The Shard, London, och förfinade mina färdigheter i köket.
Tekniker för gästfrihetstjänster
Jag tog examen som tekniker inom gästfrihetstjänster.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Betygsatt med 5.0 av 5 stjärnor, från 1 omdöme

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Catania, Syrakusa och Taormina. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 4 år eller äldre kan delta.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Fabio är värd som företag

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?