Italiensk mat av Edoardo
Jag lagar italienska rätter med moderna tekniker, och blandar äkthet och innovation.
Automatiskt översatt
Kock i Abbiategrasso
Tillhandahålls i ditt boende
Lombardiskt meny
1 322 kr SEK
Meny: Köttbullar, Risotto alla milanese, Ossobuco med bakad potatis, Panna cotta. En flaska lokalt vin ingår.
Italiensk erfarenhet
1 432 kr SEK
Meny: Räkor, burrata, tomat och basilika, Rigatoni cacio, peppar och citron, Rostat nötkött med paprika och balsamvinäger, Panna cotta. En flaska Prosecco Doc ingår.
Landmeny
1 542 kr SEK
Meny: Oxfilétartar, ägg och pecorinoost, ravioli med gorgonzolaost, köttfärssås med rödlök, rostbiff med paprika och balsamvinäger, pannacotta. En flaska rött vin ingår.
Havsmeny
1 652 kr SEK
Meny: Räkor, burrata, tomat och basilika, risotto med bläckfiskbläck, bläckfisk och apelsin, guldsparidfilé med oliver, kapris och körsbärstomater, pannacotta. En flaska vitt vin ingår.
Du kan skicka ett meddelande till Kitchen Rebels för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
12 års erfarenhet
Jag har förfinat tekniker för haute cuisine i en gourmetrestaurang och som hemmakock.
Formel 1 Grand Prix
Jag har serverat hundratals måltider vid Formel 1 Grand Prix i Monza och Imola.
Hotellskolans examen
Utbildning vid Carlo Porta-institutet i Milano.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Abbiategrasso, Milano, Pavia och Magenta, Italien. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Du kan också komma till mig:
20122, Milano, Lombardiet, Italien
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 8 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
Kitchen Rebels är värd som företag
De är ansvariga för denna tjänst.
1 322 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?





