Globalt inspirerade rötter från Mellanvästern av kocken Erin Edds
Jag älskar att göra den bästa versionen av din favoriträtt! Alltid lärande och skapande.
Automatiskt översatt
Kock i Indianapolis
Tillhandahålls i ditt boende
Mat tillagad av kock för alla tillfällen
511 kr SEK 511 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 086 kr SEK
Njut av brunch, lunch, middag, buffébord, charkuteribräden, aptitretare eller måltider som kan värmas upp och ätas, levererade till valfri plats i engångsförpackningar (ingen personal på plats eller städning)
Matupplevelse med kock
1 533 kr SEK 1 533 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 128 kr SEK
Njut av en unik, personlig måltid med flera rätter och säsongsbetonade ingredienser. Inga två fester är likadana.
Meny i världsklass med sex rätter
2 554 kr SEK 2 554 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 10 214 kr SEK
Denna säsongsinspirerade måltid med flera rätter inkluderar ett happy hour-buffébord och sex noggrant utformade rätter med vin, öl eller cocktailparningar.
Du kan skicka ett meddelande till Erin för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
20 års erfarenhet
Jag har skapat prisbelönta smaker i 20 år.
Utmärkelse för innovativt skapande
One 2 Watch in Local Food - Indy Star
2016 Beverage Industry Mag - Innovator of the Year
Kandidatexamen
Jag är klassiskt utbildad, har fantastiska mentorer, bra instinkter och mod som du inte kan lära dig
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Indianapolis, Carmel, Westfield och Noblesville. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
511 kr SEK Från 511 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 4 086 kr SEK
Gratis avbokning
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?




