Italiensk-brasiliansk fusion av Jose Carlos

Jag har utbildat mig på Culinary Arts Academy och har lagat rätter i Michelin-stjärnekök.
Automatiskt översatt
Kock i Barcelona
Tillhandahålls i ditt boende

Tapas och rötter

661 kr SEK 
Detta är en avslappnad, livlig provsmakning av spanska tapas med en brasiliansk-italiensk twist, från grillad bläckfisk med chimichurri till krämig polenta med jamón ibérico och coxinhas fyllda med tryffelsvamp.

Från Rio till Rom

992 kr SEK 
Brasiliansk soul food kombineras med italiensk elegans, inklusive moqueca de peixe med saffransrisotto, handgjord burrata med açai-balsamicoglace och pão de queijo.

Signaturfest

1 432 kr SEK 
Denna fina matupplevelse är inspirerad av utbildning i Michelin-stjärnekök, inklusive räkcarpaccio med citrusluft, iberisk fläskmage med manioktexturer och en dessert.
Du kan skicka ett meddelande till Jose för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
4 års erfarenhet
Jag har studerat biomedicinsk teknik och har arbetat på Ritz Paris och i Barcelona.
Upplevelse på Quique Dacosta
Jag arbetade på en restaurang med tre Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter inom uttrycksfull matlagning.
Akademi för kulinarisk konst
Jag utbildade mig på Culinary Arts Academy i Le Bouveret.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Barcelona. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Jose är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.
661 kr SEK 
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Italiensk-brasiliansk fusion av Jose Carlos

Jag har utbildat mig på Culinary Arts Academy och har lagat rätter i Michelin-stjärnekök.
Automatiskt översatt
Kock i Barcelona
Tillhandahålls i ditt boende
661 kr SEK 
Gratis avbokning

Tapas och rötter

661 kr SEK 
Detta är en avslappnad, livlig provsmakning av spanska tapas med en brasiliansk-italiensk twist, från grillad bläckfisk med chimichurri till krämig polenta med jamón ibérico och coxinhas fyllda med tryffelsvamp.

Från Rio till Rom

992 kr SEK 
Brasiliansk soul food kombineras med italiensk elegans, inklusive moqueca de peixe med saffransrisotto, handgjord burrata med açai-balsamicoglace och pão de queijo.

Signaturfest

1 432 kr SEK 
Denna fina matupplevelse är inspirerad av utbildning i Michelin-stjärnekök, inklusive räkcarpaccio med citrusluft, iberisk fläskmage med manioktexturer och en dessert.
Du kan skicka ett meddelande till Jose för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
4 års erfarenhet
Jag har studerat biomedicinsk teknik och har arbetat på Ritz Paris och i Barcelona.
Upplevelse på Quique Dacosta
Jag arbetade på en restaurang med tre Michelin-stjärnor och finslipade mina färdigheter inom uttrycksfull matlagning.
Akademi för kulinarisk konst
Jag utbildade mig på Culinary Arts Academy i Le Bouveret.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Barcelona. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Jose är värd som privatperson

De är ansvariga för denna tjänst.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?