Moderna europeiska menyer av Patryk

Jag designar provsmakningar formade av Michelin-stjärnekök, globala smaker och nordisk precision.
Automatiskt översatt
Kock i Los Angeles
Tillhandahålls i ditt boende

Brittiska klassiker omdefinierade

2 770 kr SEK 2 770 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 539 kr SEK
Njut av en trerättersmeny med moderna tolkningar av husmanskost, med rätter som skotsk lax med rötsocker, dekonstruerad fish and chips och chokladfondant med mascarpone-mousse. Detta erbjudande inkluderar köksstädning och historien bakom varje maträtt.

Nordisk elegans

3 232 kr SEK 3 232 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 462 kr SEK
Njut av en nordisk 4-rättersmeny med rötter i tradition och teknik. Prova rätter som gravlax, havskräfta med avokadokräm, hälleflundra med brun smörsås och den klassiska norska efterrätten bondepike. Rätterna tillagas med hjälp av gästens köksredskap, med utvalda bitar som tas med av kocken.

Provsmakning av världens smaker

3 693 kr SEK 3 693 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 386 kr SEK
Ge dig ut på en 6-rättersresa genom Medelhavet, Asien och Latinamerika – kombinerade ingredienser och berättelser i lagrade rätter som ostron med rödvinsvinäger, sojaglasserade potatispärlor och tropiska citrusdesserter. Detta alternativ inkluderar valfria vinparingar och insikter från kocken om varje rätt. Rätterna tillagas med hjälp av gästens köksredskap, med utvalda bitar som tas med av kocken.
Du kan skicka ett meddelande till Patryk för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
23 år i Europa; Chefskock på Geita, Bukken Vinbar och ISS Nordea Oslo.
Har arbetat som köksmästare
Kock på Grand Hotel Oslo, serverar middagar för Nobels fredspris.
Utbildad i fina restaurangkök
Utbildad som kock i England; utvecklade färdigheter i välrenommerade brittiska restauranger.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 4 omdömen

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Los Angeles, Avalon, Malibu och Kagel Canyon. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
2 770 kr SEK Från 2 770 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 539 kr SEK
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Moderna europeiska menyer av Patryk

Jag designar provsmakningar formade av Michelin-stjärnekök, globala smaker och nordisk precision.
Automatiskt översatt
Kock i Los Angeles
Tillhandahålls i ditt boende
2 770 kr SEK Från 2 770 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 539 kr SEK
Gratis avbokning

Brittiska klassiker omdefinierade

2 770 kr SEK 2 770 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 5 539 kr SEK
Njut av en trerättersmeny med moderna tolkningar av husmanskost, med rätter som skotsk lax med rötsocker, dekonstruerad fish and chips och chokladfondant med mascarpone-mousse. Detta erbjudande inkluderar köksstädning och historien bakom varje maträtt.

Nordisk elegans

3 232 kr SEK 3 232 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 6 462 kr SEK
Njut av en nordisk 4-rättersmeny med rötter i tradition och teknik. Prova rätter som gravlax, havskräfta med avokadokräm, hälleflundra med brun smörsås och den klassiska norska efterrätten bondepike. Rätterna tillagas med hjälp av gästens köksredskap, med utvalda bitar som tas med av kocken.

Provsmakning av världens smaker

3 693 kr SEK 3 693 kr SEK per gäst
Lägsta bokningsbelopp är 7 386 kr SEK
Ge dig ut på en 6-rättersresa genom Medelhavet, Asien och Latinamerika – kombinerade ingredienser och berättelser i lagrade rätter som ostron med rödvinsvinäger, sojaglasserade potatispärlor och tropiska citrusdesserter. Detta alternativ inkluderar valfria vinparingar och insikter från kocken om varje rätt. Rätterna tillagas med hjälp av gästens köksredskap, med utvalda bitar som tas med av kocken.
Du kan skicka ett meddelande till Patryk för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
20 års erfarenhet
23 år i Europa; Chefskock på Geita, Bukken Vinbar och ISS Nordea Oslo.
Har arbetat som köksmästare
Kock på Grand Hotel Oslo, serverar middagar för Nobels fredspris.
Utbildad i fina restaurangkök
Utbildad som kock i England; utvecklade färdigheter i välrenommerade brittiska restauranger.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

5.0 av 5 stjärnor, från 4 omdömen

0 av 0 objekt visas

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Los Angeles, Avalon, Malibu och Kagel Canyon. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 100 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?