
Gourmetfusionsrestauranger av Mykola
Min strategi kombinerar klassiska europeiska tekniker och global inspiration.
Automatiskt översatt
Kock i Toronto
Tillhandahålls i ditt boende
Du kan skicka ett meddelande till Mykola för att göra anpassningar eller ändringar.
Mina meriter
16 års erfarenhet
Jag har arbetat som souschef och utvecklat moderna europeiska menyer.
Höjdpunkt i karriären
Jag arbetade på restauranger med Michelin-stjärnor, inklusive Bibendum och GÖMMER MIG i London.
Utbildning och träning
Jag deltog i praktiska utbildningar och scener över hela Kina, Frankrike och Storbritannien.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.
Mina specialiteter
Jag kommer till dig
Jag reser till gäster i Toronto. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.
Bra att veta
Gästkrav
Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.
Tillgänglighet
Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer
Avbokningspolicy
Avboka minst 1 timme före starttid för fullständig återbetalning.
Ingen tillgänglighet
Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras
Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?