Lyxiga säsongsmenyer av Frank

Jag blandar klassiska kulinariska metoder med kreativ känsla, med lokala, säsongsbetonade ingredienser.
Automatiskt översatt
Kock i Saint Louis
Tillhandahålls i ditt boende

Säsongsbetonad komfort

1 276 kr SEK 1 276 kr SEK per gäst
Denna raffinerade meny hyllar lokala, säsongsbetonade ingredienser och innehåller balanserade smaker och varma presentationer som är utformade för att trösta och glädja.

Förhöjda klassiker

1 418 kr SEK 1 418 kr SEK per gäst
Den här menyn återskapar klassiska rätter med en modern twist och överdådiga detaljer, blandar kulinarisk tradition med kreativ känsla och visar upp raffinerade tekniker och förstklassiga ingredienser.

Signaturupplevelse

1 749 kr SEK 1 749 kr SEK per gäst
En exklusiv måltid med flera rätter skapad som ett konstnärligt uttryck. Precision, kreativitet och förhöjda smaker samlas för en minnesvärd matupplevelse.
Du kan skicka ett meddelande till Frank för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
16 års erfarenhet
Jag har utbildat mig med toppkockar, skapat rätter som uttryck, och hedrat varje ingrediens.
Har arbetat på lyxhotell
Jag har arbetat på lyxhotell i St. Louis, Miami och Vail.
Utbildad på Le'cole Culinaire
Jag utbildade mig på Le'cole Culinaire och fina restauranger i större städer.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Saint Louis. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.
1 276 kr SEK Från 1 276 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?

Lyxiga säsongsmenyer av Frank

Jag blandar klassiska kulinariska metoder med kreativ känsla, med lokala, säsongsbetonade ingredienser.
Automatiskt översatt
Kock i Saint Louis
Tillhandahålls i ditt boende
1 276 kr SEK Från 1 276 kr SEK per gäst
Gratis avbokning

Säsongsbetonad komfort

1 276 kr SEK 1 276 kr SEK per gäst
Denna raffinerade meny hyllar lokala, säsongsbetonade ingredienser och innehåller balanserade smaker och varma presentationer som är utformade för att trösta och glädja.

Förhöjda klassiker

1 418 kr SEK 1 418 kr SEK per gäst
Den här menyn återskapar klassiska rätter med en modern twist och överdådiga detaljer, blandar kulinarisk tradition med kreativ känsla och visar upp raffinerade tekniker och förstklassiga ingredienser.

Signaturupplevelse

1 749 kr SEK 1 749 kr SEK per gäst
En exklusiv måltid med flera rätter skapad som ett konstnärligt uttryck. Precision, kreativitet och förhöjda smaker samlas för en minnesvärd matupplevelse.
Du kan skicka ett meddelande till Frank för att göra anpassningar eller ändringar.

Mina meriter

Kock
16 års erfarenhet
Jag har utbildat mig med toppkockar, skapat rätter som uttryck, och hedrat varje ingrediens.
Har arbetat på lyxhotell
Jag har arbetat på lyxhotell i St. Louis, Miami och Vail.
Utbildad på Le'cole Culinaire
Jag utbildade mig på Le'cole Culinaire och fina restauranger i större städer.
För att skydda din betalning ska du alltid använda Airbnb för att skicka pengar och kommunicera med värdar.

Mina specialiteter

Jag kommer till dig

Jag reser till gäster i Saint Louis. För att boka på en annan plats kan du skicka ett meddelande till mig.

Bra att veta

Gästkrav

Gäster som är 2 år eller äldre kan delta, upp till 10 gäster totalt.

Tillgänglighet

Skicka meddelande till din värd för mer information. Läs mer

Avbokningspolicy

Avboka minst 3 timmar före starttid för fullständig återbetalning.

Kockar på Airbnb kvalitetskontrolleras

Kockar utvärderas utifrån sin yrkeserfarenhet, portfolio av kreativa menyer och sitt goda anseende. Läs mer
Ser du ett problem?